FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Olimpiu Moruțan la Galatasaray, „o afacere încheiată”! Reacția lui Gigi Becali

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 17:40 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:26

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (22 de ani) e aproape jucătorul lui Galatasaray.

UPDATE 18:10 - Becali: „99% rezolvat”

„Cu Moruțan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

UPDATE ora. 17:40 - Moruțan la Galatasaray, „o afacere încheiată”

Jurnalistul Nicolo Schira a revenit cu o actualizare a negocierilor dintre cele două cluburi. Potrivit acestuia, afacerea este încheiată, FCSB și Galatasaray ajungând la un consens. „Jucătorul va semna un contract până în 2026 și va ajunge în Istanbul pentru vizita medicală zilele viitoare. Cele două cluburi finalizează termenii de plată pentru a completa transferul”, scrie Schira. 

Știrea inițială - Moruțan, fascinat de Galatasaray

După ce l-au transferat pe Alexandru Cicâldău, turcii de la Galatasaray insistă pentru internaționalul de tineret, iar Gigi Becali este dispus să renunțe la el.

Jurnalistul Nicolo Schira a dezvăluit că Olimpiu Moruțan este încântat de ideea unui transfer la Galatasaray.  Acesta ar urma să semneze un contract pe cinci ani cu turcii, până în 2026. FCSB și Galata încă nu au ajuns la un acord, dar negocierile continuă, susține Schira.

Giovanni face acest transfer, s-a înțeles cu Vulturar. Daca nu se face transfer acum, poate cer mai mult. Pot să iau 10 milioane de euro pe el, pot să iau mai mult. Important e că iau cât am vrut. 

Nu pot să spun suma că negociez cu Iftime, că are de luat procente din viitorul transfer. Are de luat 10% și vreau să semneze că acceptă 600.000 euro (echivalentul a 6% din suma de transfer de 10 milioane). Eu am mai negociat cu Galatasaray și am cerut 15 milioane, dar a jucat mai slab câteva meciuri și am cerut mai puțin acum 
– Gigi Becali

Turcii notează că Galatasaray ar urma să achite 10 milioane de euro, suma urmând a fi plătită în patru tranșe.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray 
- Fatih Terim, antrenorul Galatei

2.800.000 de euroe cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

Moruțan, care a ratat penalty-ul care a dus la eliminarea celor de la FCSB din Conference League, a venit la FCSB în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Becali a răscumpărat o parte dintre procente, iar Botoșani mai are acum doar 10% din drepturile jucătorului.

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu UTA

Citește mai multe știri despre FCSB:

Petrescu, Iordănescu, Șumudică. Gigi » De-aia titlul s-a abonat în Gruia! Comparație CFR Cluj - FCSB pe ultimii ani

A pus tunurile pe Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! N-a învățat nimic și e înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (124)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  01 August 2021, 08:55
Postat de catalynn pe 01 August 2021, 04:29

Bă Silvică, te-a martelat Adriann … din nou! :-))) Meritai! :-))) Ți-am zis ca nu tine treaba cu jurământul, ți-am explicat ca la un om (da, știu, te-am supraestimat! :-)) ) dar degeaba! :-(((

Hai ma sa fim seriosi, postacul stie si el ca nu-l valideaza nimeni jurandu-se in fata lui, adica a unuia care si-a calcat propriul juramant ca pe nimic :))) Doar ca de atunci CAPATA FIX CE MERITA :)))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  01 August 2021, 08:54
Postat de ssil.vio. pe 01 August 2021, 00:56

Tu n-ai probe, tu ai minciuni si manipulari. Juri sau nu juri, minciuna tot minciuna ramane si Cel de Sus te vede. Si cand karma te loveste, nu va avea nicio legatura cu fotbalul, cu FCSB sau FC R. Va avea legatura cu omul adriann_, ala mincinos si manipulator, care va culege ce a semanat. Ti-e frica? In locul tau, mi-ar fi :)))))

IA CU PAINE,O NOUA ZI, O NOUA UMILINTA PENTRU POSTACUL SILVIORANDOOM: ""Nu avem nicio inițiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruțan", a spus președintele lui Galatasaray, Burak Elmas, potrivit publicației Haberler." BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

elgabri
elgabri  •  01 August 2021, 08:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează