FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O echipă calificată în sferturile de finală din Liga Campionilor se interesează de Olimpiu Moruţan!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 14:51 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 16:36

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) este tot mai aproape să plece de la FCSB, fiind pe lista mai multor cluburi din Europa.

După ce presa internațională a scris de interesul unor echipe precum Galatasaray, Bayer Leverkusen sau Hoffenheim, O Jogo notează acum că FC Porto se interesează de internaționalul de tineret, care însă a jucat dezamăgitor la Europeanul sub 21 de ani.

Portughezii scriu că Porto îl urmărește de mai mult timp pe starul lui FCSB și că „Gigi Becali a profitat de forma bună pentru a se asigura că nu-l va vinde pe Moruțan cu mai puțin de 20 de milioane de euro”.

Porto, locul 2 în prima ligă din Portugalia, este calificată în sferturile Ligii Campionilor, după ce a trecut de Juventus, și va juca împotriva lui Chelsea în cea mai importantă competiție intercluburi.

În acest moment sunt multe discuţii și speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi- trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. 

Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face. Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viața extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri
- Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, la Look Sport

Becali vrea 20 de milioane de euro pentru Moruțan

Recent, Gigi Becali dezvăluia ce sumă cere pentru cel mai bun pasator din lotul echipei lui Toni Petrea. „Pentru Moruțan vreau 20 de milioane de euro”, spunea la finalul lunii martie patronul roș-albaștrilor. 

2.000.000 de euroeste cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

12 pase de golși 6 goluri are Moruțan în acest sezon de Liga 1, în 23 de meciuri

VIDEO Constantin Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Renunţă Gigi Becali definitiv la Steaua?! „Mi-a zis: «Brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu». El putea să fie în continuare patron”

EXCLUSIV Marea problemă a lui Florinel Coman: „Toți îi spun că va juca la Real Madrid și că este regele României”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
514091889218839
Mihai Buzea  •  05 Aprilie 2021, 12:11

OFTICATILOR!!!! Mai aveti aer???

cornelconasu
cornelconasu  •  05 Aprilie 2021, 11:54

Sunt curios cu cât da fost...”felicitat” ziaristul pentru acest articol și mai ales pentru această frază : ...” Portughezii scriu că Porto îl urmărește de mai mult timp pe starul lui FCSB și că „Gigi Becali a profitat de forma bună pentru a se asigura că nu-l va vinde pe Moruțan cu mai puțin de 20 de milioane de euro”....” !!!????? Nu vreți să ne arătați și un facsimil din ziarul respectiv,cum era normal ?! Nu mai aveți nici un pic de bun simț și onoare profesională !!!

ripensistu
ripensistu  •  04 Aprilie 2021, 17:52

Iti dai seama ca ai probleme grave daca ii faci propaganda de asta obsesiva de tip bolsevic marfii unui oier infractor care nu ar trebui sa mai fie vreodata in libertate si sa i se confiste banii.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează