FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB. Oltenii fac totul pentru a câștiga cu FCSB! Ce a decis Bergodi + cum va arăta echipa de start

Koljici n-a mai înscris și la Mediaș, dar va fi principalul pericol pentru apărarea FCSB-ului în week-end +12   FOTO
Koljici n-a mai înscris și la Mediaș, dar va fi principalul pericol pentru apărarea FCSB-ului în week-end

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 07:24 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:28

Craiova se reunește în această după-amiază pentru a pregăti derby-ul cu FCSB, după ce jucătorii au avut cadou de la Cristiano Bergodi două zile libere. Italianul și-a cristalizat deja primul „11" pentru duelul cu echipa lui Gigi Becali.

  • Craiova – FCSB se joacă duminică, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și Digi Sport. 
  • În tur, FCSB a câștigat cu 4-1

0-1, 0-2, 1-4. Nu este combinația vreunui cifru secret, ci doar scorurile eșecurilor oltenilor cu FCSB în acest campionat. Doar că acum situația s-a schimbat net în favoarea juveților, care au strâns patru victorii la limită în Liga 1 postpandemie și sunt bine plasați în cursa pentru titlu. Duminică, elevii lui Cristiano Bergodi joacă pentru a continua lupta pentru trofeu, acolo unde oamenii lui Gigi Becali nu mai au șanse. Un nou duel între italian și Gigi Becali, vechi colaboratori, acum un deceniu, la FCSB, „singurul om care m-a umilit în fața jucătorilor”, așa cum a afirmat în mai multe rânduri patronul roș-albaștrilor.

Cadou de victorie

Fotbaliștii Craiovei s-au întors cu avionul după deplasarea de la Mediaș, unde au învins cu 2-1, sâmbătă dis-de-dimineață, în jurul orei 2:00. Apoi, au avut refacere, iar Bergodi le-a făcut cadou fotbaliștilor 48 de ore de timp liber, având în vedere și seria victoriilor, și volumul de muncă din ultima perioadă, dar și faptul că meciul cu FCSB e programat abia duminică seară. Oricum, se anunță spectacol în jurul arenei „Ion Oblemenco" cu ocazia acestui duel important care apropie echipa de marele derby, în ultima etapă a campionatului, cu CFR Cluj, o confruntare ce s-ar putea disputa cu titlul pe masă. Ultrașii oltenilor, în număr de câteva sute, au de gând să susțină formația lui Bergodi. În urmă cu o săptămână, echipa a fost primită triumfal după succesul din Gruia, într-o atmosferă sud-americană.

Craiova nu riscă nimic

În privința formulei de start pentru partida cu FCSB, lucrurile sunt clare în ceea ce-l privește pe Bergodi. În 4 etape de la reluarea campionatului a produs o singură modificare în primul "11" - Cosic în locul lui Bălașa, ușor accidentat, la meciul cu Gaz Metan - și are de gând să meargă pe mâna aceluiași nucleu de fotbaliști, dacă nu va apărea ceva neprevăzut. 

Cosic va rămâne titular, a dat randament la Mediaș. Bălașa și-a revenit complet, așteaptă șansa să reintre în formula de start. Bergodi s-a abținut de la orice improvizație de când a sosit în Bănie. Mai mult, la Mediaș a făcut doar două schimbări, cu toate că avea soluții multiple pe bancă, iar cei din teren au dat semne de oboseală. Iar cele două modificări au fost realizate târziu, în minutele 80 și 81, introducând doi fotbaliști cu experiență, Gustavo (28 de ani) și Vătăjelu (27 de ani), chiar dacă echipa a jucat cu un om în plus pe teren din minutul 71, când a fost eliminat Sergiu Buș, principalul pericol al lui Gaz Metan. 

Primul "11" al oltenilor cu FCSB, duminică: Pigliacelli - Vlădoiu, Cosici, Acka, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - A. Ivan, Koljici, Mihăilă 

3-1este scorul victoriei lui Cristiano Bergodi ca antrenor al Voluntariului, în startul campionatului, cu FCSB în deplasare

7 goluria încasat Craiova din partea jucătorilor FCSB în precedentele trei întâlniri ale ediției, toate încheiate cu victoria bucureștenilor. În schimb, oltenii au marcat o singură dată

2 remizeși două eșecuri au adunat cei de la FCSB de la reluarea campionatului

FOTO: Imagini tari de la Gaz Metan - Craiova

+8 FOTO

VIDEO. Match preview: totul despre Dinamo – FCSB, derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre Craiova:

CALCULE PENTRU TITLU. Craiova vs. CFR » Oltenii sunt lideri pentru prima dată de la promovare! 4 etape decisive: programul complet + cine arbitrează lupta

Gigi Becali a dat-o la întors! Nu mai bagă copiii cu CFR: „Să faci asta e nedemn și nedrept! Eu nu sunt așa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
dansy
dansy  •  11 Iulie 2020, 15:04
Postat de dakesis pe 06 Iulie 2020, 21:12

virgula intre subiect si predicat! bravo! de cate ori ai dat bacul? vezi ca face jesepe angajari. Esti pe profilul lor.

Bravoooo!Asa trebuie tratati *** care intra pe aici sa se bage in seama.Daca prostia ar durea multi ar urla pe aici.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  06 Iulie 2020, 21:12
Postat de mosierul pe 06 Iulie 2020, 11:09

... între tine și prostie exista un raport de proporționalitate adică tu, ești direct proporțional cu prostia și de aici rezultă că, comentariile tale sunt ....de neprețuit !!!

virgula intre subiect si predicat! bravo! de cate ori ai dat bacul? vezi ca face jesepe angajari. Esti pe profilul lor.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Iulie 2020, 14:32
Postat de Popa Corneliu pe 06 Iulie 2020, 11:59

Echipa lui CraiOlguta+SRI/DIE+PSD Dolj numai introduce juniorii sa-i testeze?

In functie de rezultare,e posibil ca meciul cu CFR sa nu mai conteze daca ardelenii mai iau o bataie si Craiova cistiga tot asa incit poate dorinta va va fi indeplinita si veti vedea juniori in teren la ultima runda.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează