FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Oltenii îl iartă pe Becali după spovedania publică: "Atunci când noi spuneam că jucătorul a ajuns la Steaua prin mijloace neortodoxe, nimeni nu ne credea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 10:30

Gigi Becali a recunoscut după eliminarea din Europa League în fața lui Rapid Viena că "am fost pedepsit de Dumnezeu pentru că l-am furat pe portarul Andrei Vlad de la Craiova".

Spovedania publică a patronului de la FCSB l-a făcut pe Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, să declare că-l iartă pe Becali pentru că "i-a furat" jucătorul în urmă cu un an.

"Dacă Becali s-a spovedit și a recunoscut acest gest nesportiv, nu fac decât să-i strâng mâna, între ghilimele. E un fapt consumat. Prea mare presiune, prea mult s-a discutat despre Andrei Vlad.

I s-a pus în spate povara pentru pierderea calificării. Viața merge înainte. Când noi spuneam că acum un an că Vlad a ajuns la Steaua prin mijloace neortodoxe, nimeni nu ne credea", a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Citește și: Mesajul lui Nicolae Dică pentru Andrei Vlad după gafa care a costat-o pe FCSB calificarea în grupe: "I-am spus imediat asta" 

Prima reacție a lui Andrei Vlad după gafa cu Rapid Viena » Ce discuție a avut astăzi cu Becali și de ce își contrazice impresarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ipsilante
ipsilante  •  03 Septembrie 2018, 17:03

Mai putina incrancenare, prieteni! Cand faci ceea ce nu trebuie, VIATA ti-o trage cand te astepti mai puitin. Becali a fost AMENDAT de viata, cu foarte multe milioane de Euro, dupa aceasta eliminare din Europa Ligue. Si-a platit PACATUL! Sper sa fi si invatat ceva din asta… In rest, sanatate la toti si… FORZA STIINTA!

suporterucv
suporterucv  •  03 Septembrie 2018, 11:29

Asa au fost obisnuiti...sa fure !! Echipa comunistoida !!

antalmihai
antalmihai  •  02 Septembrie 2018, 20:22

Nici intr o viata!... Niciodata! Imi amintesc cum zicea arogantul mincinos: cine i asta??? nu stim, nu l vrem pe acest jucator!!! IUDA BECALI, ACESTA ESTE ADEVARUL!!! HOT, NENOROCIT!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează