FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Oltenii nu se pun de acord: să dărîme sau nu ”Ion Oblemenco”?

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 17:30

Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic al CS Universităţii Craiova au făcut apel în ultimele zile pentru amînarea demolării stadionului "Ion Oblemenco".

"Sper ca arhitectul să întîrzie, să nu poată lua avionul ca să ajungă la Craiova, pentru ca măcar pînă la finele sezonului să mai jucăm acasă, pe " Ion Oblemenco". Ne ajută şi pe noi, ca echipă, şi pe suporterii care ne încurajează şi ne dau forţă", a comentat Pablo Brandan.

"Riscăm să pierdem"

Totuşi, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a explicat: "Cu Botoşaniul a fost ultimul meci pe "Ion Oblemenco". Nu mai vreau să negociez cu nimeni rămînerea pe această arenă, pentru că nu se mai poate. Dacă anul acesta nu intrăm în procedurile de licitaţie cu stadionul, riscăm să-l pierdem!". Edilul şef al urbei a completat pentru micapi.ro: "Scaunele sînt cerute de alte localităţi din judeţul Dolj ca să le monteze pe stadioane, iar turnicheţii, mobilierul, instalaţiile sanitare şi restul lucrurilor le montăm pe "Extensiv", pentru că, aşa cum ştiţi, noi nu putem face investiţii acolo şi va trebui să ducem toate aceste lucruri. Pînă acum m-am ţinut de promisiuni: v-am zis în 2013 că vom promova în Liga 1, apoi, în primul sezon, vom fi pe la mijlocul clasamentului, pentru ca în sezonul al doilea să ne batem la titlu. Iar în 2016 vom avea cel mai frumos stadion din România".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:41

conform proiectului, trebuie musai daramat. nu poate fi construit celalalt. deci... sa il darame, si cu asta basta..)

petrusm
petrusm  •  02 Noiembrie 2014, 23:46
Postat de jim._.brown pe 02 Noiembrie 2014, 20:06

Nu ba, voi nu sunteti olteni cu coloana vertebrala, voi sunteti niste ta..mpiti, voi nu vreti ce e bun si frumos, voi nu vreti viitorul, voi astia cati ati mai ramas, ati ramas tot la stadiul de primitiv !

jim brown , nu stiu ce culoare ai ..Pari cam maro ...Se pare ca Olga si Victoras sunt cam pe aceasi culoare , maro...Sa se faca stadionul ,dar sa dispara clona psd ista ...

tegean
tegean  •  02 Noiembrie 2014, 20:46

pare cusuta cu ata alba...electorala: olguta (daca n-ati stiut, mai olteni si craioveni) vrea neaparat acum, acum in focul...alegerilor dar daca, totusi, nu va fi sa fie chiar acum atunci exista o explicatie

Vezi toate comentariile (15)
Comentează