FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Omar Govea, jucător cu 4 meciuri în naționala Mexicului, consideră că poate progresa la FC Voluntari: „În Liga 1 este un fotbal mai tactic și mai lent”

Omar Govea în dreapta foto: Imago
Omar Govea în dreapta foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 12:32 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 13:54

Omar Govea (26 de ani) a fost transferat pe 19 septembrie de FC Voluntari și a prins 14 minute cu CSU Craiova. Mijlocașul defensiv, campion în liga secundă a Portugaliei cu Porto B, a mărturisit într-un interviu motivele pentru care a decis să-și relanseze cariera în România.

Mijlocașul mexican a mai explicat că Liga 1 este o rampă de lansare în competițiile europene precum Champions League, Europa League sau Conference League.

Gică Hagi nu înțelege cum o semifinalistă de la EURO e peste România: „Mi-e imposibil să cred că poate avea jucători mai buni decât ai noștri”
ROMÂNIA
Gică Hagi nu înțelege cum o semifinalistă de la EURO e peste România: „Mi-e imposibil să cred că poate avea jucători mai buni decât ai noștri”

Omar Govea, despre mutarea în România: „Oamenii nu înțeleg alegerea mea”

„Poate că oamenii nu înțeleg mutarea mea în România, dar mă va ajuta să mă reevaluez pentru că nu am jucat la fel de mult anul trecut. Aici este mai tactic, lent la fel ca în liga mexicană, așa că mă simt bine.

Sunt mulțumit de această oportunitate și cred că pot juca foarte bine. Sunt la club de două săptămâni, văd nivelul echipei și din ce știu anul trecut au fost în play-off pentru Europa. Cred că se poate construi o echipă bună ”, a spus Omar Govea pentru ESPN Digital.

 Omar Govea, campion al ligii secunde din Portugalia

În sezonul 2015/2016, Omar Govea a fost împrumutat de FC Porto B, cu care a câștigat liga secundă a Portugaliei. Din acea echipă mai făceau parte Andre Silva (atacant- Red Bull Leipzig), Jose Sa (portar- Wolverhampton), dar și Sergio Ribeiro (jucător, care a evoluat pentru Universitatea Cluj în liga a 2-a). Ulterior, FC Porto B achita 2 milioane celor de la Club America pentru transferul definitiv a lui Omar.

4selecții are Omar Govea în naționala Mexicului pentru care a debutat în 2017

Cel mai bun moment al carierei l-a traversat la Royal Mouscron în sezonul 2017/2018, unde a strâns 28 de meciuri și a marcat 4 goluri. Ultima partidă a mexicanului înainte de transferul la FC Voluntari, a fost pe 10 aprilie într-o înfrângere cu 3-0, pe care echipa sa a suferit-o împotriva celor de la Charleroi.

Citește și alte știri:

Adrian Mititelu i-a stabilit soarta lui Marius Croitoru! Ce se întâmplă la FCU Craiova

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează