FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul care a vrut să-l dea afară pe Lucian Sînmărtean anunţă: "Nu cred că-l va lua Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 februarie 2014 11:26

Steaua vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor şi să-l aducă pe Lucian Sînmărtean, afacere care e foarte aproape de a se finaliza.

Ilie Stan, care a pregătit Vasluiul în startul sezonului, e convins că Sînmărtean n-are loc în actuala formulă a Stelei.

"Eu cred că nu-l va lua Steaua pe Sînmărtean. El poate juca doar în banda stîngă, aici dă cel mai bun randament. În condiţiile astea e greu să-l bagi în locul lui Tănase. În spatele vîrfului, Steaua are doi jucători în creştere, Iancu şi Stanciu. Dar pe postul ăsta mai e şi Keşeru.

Stelei nu-i trebuie Sînmărtean în momentul de faţă. La cum lucrează fizic Reghecampf, lui îi va fi foarte greu să facă faţă", a spus Ilie Stan la sportro.

A vrut să-l dea afară
Ilie Stan a avut un conflict cu Lucian Sînmărtean în scurta perioadă petrecută la Vaslui. Adrian Porumboiu a povestit după ce a decis să-l demită pe "Iliesta":

"Mi se par năstruşnice pretenţiile unor antrenori de a exclude din lot nişte jucători sub contract, şi nu orice fel de jucători... E vorba de cel mai "slab" jucător pe care îl are Vasluiul în lot, Sînmărtean. E dreptul tău ca antrenor să nu-l foloseşti, dar să-l scoţi din lot?"

Costă 786.000 de euro! » Steaua a acceptat solicitările Vasluiului şi ale lui Lucian Sînmărtean

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
kraus
kraus  •  05 Februarie 2014, 18:55

Ţăcănelile lui Gigi. Ce s-a întâmplat cu Cristea o să se întâmple şi cu expiratul ăsta.

solomon_i
solomon_i  •  05 Februarie 2014, 16:27
Postat de ando89 pe 05 Februarie 2014, 12:59

Vine sau nu vine, dati-mi un raspuns, Nu cred chiar de mine sa se fi ascuns. Unde umbla? Unde este? De mi-ar da macar o veste, Sa stiu ca exista si mi-ar fi de-ajuns.

Bravo! Chiar imi place...

solomon_i
solomon_i  •  05 Februarie 2014, 16:24
Postat de stelbz pe 05 Februarie 2014, 11:54

Mai Ilie de la scularie.....Vrei sa bagi strambe ca sa nu vina Sanmartean la Steaua. Am vazut ca esti invidios ca Steaua ar putea sa joace mai bine decat atunci cand erai antrenor. Sanmartean poate juca in stanga oricand la Steaua, daca va veni, fiind superior fata de Tanase sau pot juca prin rotatie.

Ilie a trecut deja de aceasta etapa. Intre timp Steaua a revenit la jocul de pe vremea mandatului sau...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează