FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE DE LUX

Omul care-l va aduce pe Messi la Bucureşti: "Va fi cel mai mare eveniment sportiv din România în ultimii 20 de ani"

Adrian Thiess
Adrian Thiess

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 10:41

Adrian Thiess, cel care se ocupă de organizarea amicalului Dinamo - Barcelona, a plecat ieri la Berlin pentru a semna contractul cu gruparea blau grana.

 

- Domnule Thiess, bună ziua, de la Gazeta Sporturilor vă deranjez...
- Bună ziua, ştiu pentru ce mă căutaţi. Pentru amicalul Dinamo - Barcelona.

- Exact, cît de real e acest amical?
- Chiar acum, cînd vorbesc cu dumneavoastră, sînt în aeroport pentru că plec la Berlin, unde diseară vom finaliza ultimele detalii şi vom semna şi contractul. Am văzut că Mihai Craiu, de la Media Consulta, partenerul meu în această tranzacţie, a oferit deja o declaraţie şi a confirmat şi el.

- 11 august e data bătută în cuie?
- Da, atunci există deja o rezervare făcută pentru Arena Naţională. Oricum, mai multe informaţii despre acest eveniment le vom da într-o conferinţă de presă pe care o vom organiza la Bucureşti săptămîna viitoare. Ce vă pot spune e că va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat în ultimii 20 de ani în România, o să vedeţi.

- Există clauză că Messi trebuie să vină la Bucureşti?
- Vă spun doar atît, la fix un an şi o zi de la momentul în care Messi trebuia să vină pentru amicalul România - Argentina, el va fi prezent aici. Cu întîrziere, dar va fi bine că, în sfîrşit, va veni.

Dinamo - Barcelona în 2012! Steaua - Real Madrid în 2013! » Două meciuri grandioase se vor juca pe Arena Naţională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
cordos_eu
cordos_eu  •  15 Iunie 2012, 16:28

cat despre Thiess, eu nu am nimic cu el nici ca-i evreu, tigan, mare, e loc pentru toti, dar dpv al declaratiilor nu ma incanta. poate sa-si promoveze altcumva evenimentul, de genul: "vine cea mai buna echipa a planetei, chiar si din istorie poate sa zica". dar cel mai mare eveniment sportiv al ultimilor 20 de ani in Romania nu e..

cordos_eu
cordos_eu  •  15 Iunie 2012, 16:24
Postat de darby_84 pe 15 Iunie 2012, 11:38

Poate sa vina oricine , sportul romanesc oricum ramane o mizerie. In sportul romanesc s-au strans toate caracterele infecte care fara investitii vor sa faca milione de euro. Ce este de apreciat, este faptul ca mai jos de atat nu putem pica. Prosti sunt aia care dau milioane de lei sa mearga sa vada un Dinamo - Barcelona amical.

fotbalul romanesc nu e mizerie, de ce te uiti daca nu-ti place. nu e un fotbal curat dar dupa tine Iancu n-a gresit? cu toate ca si Sandu trebuie sa plece din fruntea federatiei. cat despre acest meci, eu ma duc chiar daca e amical, pentru ca e echipa romaneasca ce joaca impotriva Barcelonei si am sansa sa vad jucatori mari, nu doar pe Messi. dar prin absurd, si daca invinge Dinamo nu e mare branza! pentru ca nu e oficial. unii au batut Roma in oficiale, au scos alt punct cu Roma si cu Chelsea. iar Steaua a fost f aproape cu Arsenal, Iacob a ratat 1 la 1 la 0-0 in minutul 60, iar Steaua contra lui Bayern a avut 2 bare pierzand tot 0-1..

cordos_eu
cordos_eu  •  15 Iunie 2012, 16:20
Postat de rsalexander pe 15 Iunie 2012, 14:31

Cu ce a fost importanta finala EL pentru TINE? Aia a fost finala lor, nu a voastra. Macar aici joaca o echipa romaneasca, fie ea si Dinamo si vedem si noi care e nivelul nostru...

finala Europa League de la Bucuresti ramane in istorie, peste ani nimeni nu-si va aminti de acest amical contra Barcelona, poate doar noi romanii o vom face cum unii inca isi mai amintesc de Real Madrid-Dinamo din Spania. finala Europa League a fost si finala noastra pentru ca am gazduit-o.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează