FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Omul-cheie de la CFR pleacă dacă vine Adrian Mutu antrenor! Detalii de ultimă oră din fieful campioanei

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 18:59 / Actualizat marti, 25 mai 2021 20:08

Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj, i-a anunțat deja pe apropiați că ia în calcul să plece de la CFR Cluj dacă patronul Nelu Varga va opta pentru varianta Adrian Mutu antrenor.

Copilu nu cred că Mutu e un antrenor îndeajuns de bun pentru CFR Cluj și nu dorește să rămână în club pentru a colabora cu acesta. 

Președintele campioanei a mai plecat o dată de la club, când Edi Iordănescu a fost demis, în iulie 2018, revenind după câteva luni.

Atunci, Edward Iordănescu a fost dat afară după doar 3 meciuri: 1-0 cu Craiova în Supercupă; 1-1 cu Botoșani în Liga 1; 0-1 cu Malmo în preliminariile Ligii Campionilor.

Marian Copilu e considerat omul-cheie de la Cluj, care a luat deciziile importante prin care CFR a ieșit campioana României de 4 ori la rând.

„Știam că patronul Neluțu Varga cu care sunt prieten și el tot spunea că voi fi următorul antrenor al CFR-ului, eu dădeam din cap, ce era să fac. A fost o discuție, dar nu a fost o propunere oficială din partea lui Marian Copilu. N-am primit acel telefon. Eu știu cum e în businessul acesta al fotbalului, când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”
Adrian Mutu la Digi Sport, în ianuarie 2021, după ce vorbise cu cei de la CFR în toamna 2020

Adrian Mutu a anunțat Federația că nu mai continuă la naționala de tineret, pentru că își dorește să pregătească o echipă de club. Din România, a mai fost ofertat și de FC U Craiova 1948.

Marian Copilu, decisiv în succesul CFR-ului

Omul-cheie de la CFR pleacă dacă vine Adrian Mutu antrenor! Detalii de ultimă oră din fieful campioanei
Marian Copilu

Narcis Răducan a dezvăluit în trecut rolul pe care-l are Marian Copilu la CFR, după ce clujenii câștigaseră titlul din 2018, în primul sezon cu noua conducere:

Cel care a stabilit întreaga strategie de la CFR e un tip necunoscut în fotbal, Marian Copilu. Nu a condus Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara. Copilu e un prieten de-ai lui Mihai Stoica din perioada în care eu cu MM eram la Urziceni. 

Nu știu dacă mai sunt prieteni și acum, când se află în tabere diferite. El ia toate deciziile importante din club, de la achiziții la politica de comunicare. Până și imprimarea tricolorului pe echipament tot el a hotărât-o! E prieten și cu Petrescu, asta e explicația pentru care la Cluj au ajuns Dan, Arlauskis, Mara, Bilașco
- Narcis Răducan

CFR Cluj negociază și cu Edi Iordănescu! Detalii AICI

Totul despre ultimul meci al campioanei în acest sezon, cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  25 Mai 2021, 23:44
Postat de addytzu pe 25 Mai 2021, 23:30

Hahaha......Ce subtil ești.Ca un bidon turtit pe fundul unui tomberon.

Iar bidonul era chiar el-)))(

addytzu
addytzu  •  25 Mai 2021, 23:30
Postat de lionforever pe 25 Mai 2021, 22:40

Stand-up comedy adevărat bosulica, o sa "loați" sigur primul loc doar dacă o sa citiți ziarul invers.

Hahaha......Ce subtil ești.Ca un bidon turtit pe fundul unui tomberon.

lionforever
lionforever  •  25 Mai 2021, 22:40
Postat de george.br pe 25 Mai 2021, 20:18

Copilu poate sa stea linistit, ca pe Mutu il ia Mititelu la Craiova ca sa castige campionatul! CFR-ul n-are decat sa-si muste mainile acum. Si uite-asa, acum stim si cine va fi campioana la vara...

Stand-up comedy adevărat bosulica, o sa "loați" sigur primul loc doar dacă o sa citiți ziarul invers.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close