FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul Derby » De ce dinamoviștii au din nou speranțe cu FCSB după venirea lui Rednic

Articol de , - Publicat marti, 16 octombrie 2018 18:09

La prezentarea ca antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic i-a luat la mișto pe MM Stoica și Nicolae Dică, dând tonul vechilor șicane dintre marile rivale.

Omul fără înfrângere în Derby de România s-a întors acasă! Dinamovist pursânge, Mircea Rednic, 56 de ani, este o adevărată voce războinică atunci când vine vorba de rivali.

Rednic în Derby de România

În cele 10 partide contra rivalei roș-albastre, Mircea Rednic nu a fost învins, obținând trei victorii și șapte egaluri. Următorul meci dintre Dinamo și FCSB va avea loc pe 11 noiembrie, în etapa a 15-a din sezonul regulat.

clipboard01

Atacuri la MM și Dică

Ieri, la prezentarea sa, o bună parte din conferință a pus tunurile pe FCSB. Primul "tăvălit" de Rednic a fost directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, pe care l-a numit "Luțu 2". "Puriul" a plătit astfel o poliță mai veche, fiind deranjat de ce a declarat MM cu ceva vreme în urmă: "Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui de antrenor".

"Oli era antrenor!"

Răspunsul lui Mircea a fost pe măsură: "Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, în sezonul 2006-2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Și cu ce echipe am fost în grupe! Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Beșiktaș. Asta o spun pentru «Luțu 2» de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor. Totuși, îl respect pe Mihai Stoica. Chiar m-am întâlnit la un restaurant cu el. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină MM la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă".

Nici antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, nu a fost menajat de "Puriu": "Eu n-am avut niciodată probleme când am întâlnit Steaua. Gândiți-vă că atunci când eram eu, Steaua chiar avea antrenor, era Olăroiu. Eu spun că avea antrenor atunci, restul nu mă mai interesează. Nu are de ce să-mi fie frică de Steaua. M-am descurcat mereu bine când am jucat cu Steaua".

"M-a deranjat MM că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri ca antrenor, cu echipe adevărate" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Bine că s-a rezolvat Rednic la Dinamo, ca să nu-l mai dea afară pe Dică. Acum n-o să mai spună nimeni că Rednic îi ia locul lui Nicolae Dică" Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește și: Verdictul lui Borcea, după ultimele schimbări de la Dinamo: "Dacă eram în locul lui, nu acceptam niciodată să vin acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
952030968311337
Pavel Danut  •  17 Octombrie 2018, 08:52

Nu are Dinamo nevoie de pomană de la clona ***,voi aveți nevoie să vă dea alte echipe cum ar fi clonă craiova,viitoru ,şi botosani alt cum nu bateți pe nimeni ,să nu uităm de arbitri care vă ajută !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  17 Octombrie 2018, 07:33

Mă da tare prosti sunteți ***. Trageți un an doar poate încurcați Steaua și ajutați CFR. Anul trecut v-ați încurcat singuri de tolomaci ce sunteți. Cum vreți voi sa ajutați ***, din play out? Eu propun la începerea fiecărui campionat sa plecați cu 6 puncte avans ca să considerați ca a-ți bătut Steaua ca tot în play out ajungeți. Rednic vă lasă la prima oferta cu bani mai mulți, nu prinde iarna la voi. O sa va rugați de Bratu și Niculescu pisicutelor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  16 Octombrie 2018, 21:36
Postat de liviuemil pe 16 Octombrie 2018, 20:43

FCSB inseamna ... continuitate. Fie ca iti place sau nu , FCSB este STEAUA !!!!!

Măi, io, după ce sînt constipat, dau în final din mine o chestie lungă și plină de continuitate, foarte asemănătoare cu continuitatea FCSB. M-am gîndit că ți-ar plăcea ... să știi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close