FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul din spatele succesului lui Reghe dezvăluie metodele secrete ale antrenorului Stelei: "De aceea face cantonamente cu 2 zile înainte de meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 14:32

Thomas Neubert, preparatorul fizic al Stelei, este considerat a fi unul dintre artizanii succesului pe care Laurențiu Reghecampf îl are la Steaua.

Neamțul a vorbit despre antrenamentele pe care le face la Steaua și dezvăluie că lui Reghecampf îi place să controleze tot ce ține de pregătirea jucătorilor.

"Nu este nici un secret. La Steaua este foarte multă muncă. Lucrăm 24 de ore din 24 de ore. Jucătorii nu trebuie doar să vină la antrenament și după aceea să se gîndească la altceva. Trebuie să le stea mintea la fotbal mereu. Dimineața cînd se trezesc, seara cînd se culcă și uneori cînd se trezesc noaptea, trebuie să se gîndească la fotbal.

Cînd am venit, am văzut și lucuri bune la Steaua. Eu am ridicat cerințele aici și am schimbat mentalitatea jucătorilor. Fotbaliștii îmi spun că antrenamentele sînt foarte intense și că nu se așteptau să fie așa obosiți.

Lumea crede că eu îi forțez pe jucători, dar nu este așa. Ca fotbaliștii de la Steaua să ajungă la forma pe care o vreau, îmi trebuie doar cantonamentele din iarnă.

Lui Reghecampf îi place să controleze totul la echipă. Vrea să controleze cum se antrenează jucătorii, ce mănîncă, cum se odihnesc, cum se recuperează și ce fac. De aceea noi băgăm jucătorii în cantonamente cu cîteva zile înainte de meci", a declarat Neubert la DigiSport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
iancu.dragos
iancu.dragos  •  25 Decembrie 2015, 15:01

:))) bravo

guyencea
guyencea  •  25 Decembrie 2015, 11:35

Antrenamentele tari distrug fotbaliștii, peste tot se știe asta, numai Neubert parca e Mos Ceaciun la fcsb!! Mai bine sa ne spună RegheBlat motivul real: blaturile cu arbitri si meciurile trucate cu echipele satelit! Cați eliminate a avut fcsb in campionat??? Ce rezultate a avut fcsb cu Viitorul si cu Pandurii!!?? Spur ca ții au inventat si perfecționează fotbalul de cumetrie. Numai ca presa din Romania *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  25 Decembrie 2015, 09:22
Postat de zizu pe 24 Decembrie 2015, 20:22

*** nu e ceva obscen si jignitor! iar restul dupa "tipul" era daca facea ceva legal.....! ce e jignitor si obscen

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close