FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Slab pentru FCSB, bun pentru alții » Prima echipă interestă de Ondrasek după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară

O echipă din Norvegia este interesată de Ondrasek
O echipă din Norvegia este interesată de Ondrasek

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 17:24 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 20:46

Zdenek Ondrasek, unul dintre cei mai criticați jucători ai FCSB-ului, se va despărți de vicecampioana României după umilința cu Șahtior Karagandy, scor 1-2 și 3-5 la penalty-uri.

După ce finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că Odrasek pleacă de la FCSB, o echipă s-a arătat deja interesată de serviciile atacantului ceh.

Este vorba de Tromso, echipă din prima ligă a Norvegiei, pentru care a mai evoluat între anii 2012 și 2015, anunță presa scandinavă.

Acolo a primit porecla de „Cobra”, după ce a marcat 55 de goluri și a dat 17 pase decisive în 144 de partide. El a plecat după ce nordicii i-au cerut o reducere de salariu pe care el a refuzat-o și s-a mutat liber la Wisla Cracovia. De atunci, Ondrasek a fost regretat de fani, dar și de conducerea clubului, care nu a mai găsit un golgeter pe măsură.

Gigi Becali, patron FCSB: „Îi lăsăm liberi pe Vucur și Ondrasek”

„E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur. 

Uite ce fundaș central (n.r. - Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?! Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. 

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost”, a declarat Becali la Pro X.

Totul despre UTA - FCSB:

Citește alte știri despre FCSB:

Jucătorii de la FCSB, făcuți praf de un triplu campion cu Steaua: „Luam o brichetă de un leu și îmi ardeam legitimația. Mă apucam de agricultură!”

Nici Ondrasek, nici Vucur! Cine e primul fotbalist care pleacă de la FCSB după eliminarea din Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  30 Iulie 2021, 21:22

Fotbalul din era lui Gigi e pentru comert cu jucatori. nu pentru produs performanta in fotbal. Ondrasek a fost luat ca sa dea pase de gol in meciurile euro[ene jucatorilor pe care vrea sa-i vanda Gigi la pret umflat. Acum e inutil, ca Gigi nu viza performante fotbalistice, ci umflari de preturi! :D

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2021, 19:05

E drept ca Polonia si Cehia sunt membre UE, dar sunt tari diferite. Ondrasek e ceh.

andy_2008
andy_2008  •  30 Iulie 2021, 18:56

*** cumpara jucatori si nu si ia un antrenor mediocru macar…..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează