FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETRESCU A DEMISIONAT DE LA URZICENI!

Onofraş: "Ce lovitură am primit! Dan Petrescu nu a demisionat din cauza noastră!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2009 00:00

Mijlocaşul Unirii Urziceni Marius Onofraş a comentat decizia lui Dan Petrescu de a demisiona de la conducerea tehnică a campioanei şi spune că hotărîrea fostului internaţional reprezintă o lovitură puternică pentru ialomiţeni.

"Am auzit că luni va fi ceva definitiv, acum nu e nimic 100% sigur. Mai sînt două zile la mijloc, se pot întîmpla multe între timp. E normal să ne dorim ca Dan Petrescu să rămînă, am început o mună li e firesc să îl vrem în continuare alături de noi. Dacă a plecat, nu a făcut-o din cauza noastră, numai el şi cei din conducere pot să ştie ce s-a întîmplat.

Oricum, e o lovitură importantă pentru Unirea, peste care sperăm însă că vom trece cu bine! Cred că asta ne dorim atît noi, cît şi el!", a spus Onofraş pentru gsp.ro.

Playtech: BOMBĂ! Andreea Marin a făcut COVID-19. Vedeta TV a povestit tot prin ce a trecut ea, dar și ...


Comentarii (1)
 •  26 Decembrie 2009, 16:41

Ce a declarat Onofras, ca a inceput o muna??? Ba, voi dupa ce inventati declaratii nu sunteti in stare nici sa le transcrieti corect agramatilor?? Si va mai bateti joc de posturile mele. Pe ultimul l-ati modificat la misto, mi-ati mancat niste litere fomacilor si mi l-ati modificat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează