FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

OPINIE GSP.RO Ca în "Ziua Cârtiței" » De ce Hagi reacționează identic după fiecare înfrângere cu FCSB?

Gică Hagi
(foto: Raed Krishan)
Gică Hagi (foto: Raed Krishan)

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 12:13

Viitorul lui Gică Hagi a pierdut, din nou, în fața finului Gigi Becali. A câta oară? A 14-a în 19 confruntări directe cu FCSB.

Nu ar trebui să fie o surpriză când o echipă care bagă milioane de euro în jucători în fiecare pauză competițională câștigă într-o deplasare din Liga 1 de o asemenea manieră. Mai ales când gazdele evoluează cu un om mai puțin aproape tot meciul.

Dar este o surpriză modul în care FCSB a făcut-o. Este o surpriză când ne gândim la evoluțiile din acest sezon, chiar dacă antrenorul Nicolae Dică susține răspicat că echipa joacă ofensiv și că marchează multe goluri. Nu la fel de incisiv este (sau a fost) celălalt tehnician al formației, Gigi Becali.

Și, cumva, patronul-antrenor are dreptate. FCSB a obținut o calificare mai mult decât norocoasă în Europa League cu Hajduk Split, s-a chinuit apoi aproape 80 de minute să marcheze acasă cu Sepsi și la mijlocul săptămânii a fost învinsă fără mari probleme la Viena.

Dar, după aceste meciuri mai slabe, revirimentul s-a produs. În fața Viitorului, o echipă care evoluează mereu bine, dar pierde aproape de fiecare dată împotriva lui FCSB. Dar care are jucători cumpărați pe sute de mii sau chiar milioane de euro. Plauzibil, nu-i așa?

Și dacă lumea s-a obișnuit ca Viitorul să fie învinsă aproape mereu de FCSB - 14 eșecuri din 19 confruntări - la fel s-au obișnuit și microbiștii cu discursurile identice ale lui Gică Hagi după aceste partide. Puțin despre meci, tinerii folosiți, "Steaua e o echipă mare, nu puteam să le facem față în 10 oameni", și apoi scandal și țipete.

Filmul conferințelor lui Hagi este un deja-vu. Ca în "Ziua Cârtiței". Nu este nicio diferență între reprezentația de aseară, când Hagi a spus că "există o părticică din România care nu mă vrea aici. Vreți să mă scoateți din fotbal?" și altele din anii trecuți când era chiar mai categoric.

- "Știe Becali mai mult fotbal decât mine? Lăsați-mă cu patronul Stelei. Brandan a făcut o greșeală inexplicabilă, nu este posibil așa ceva. Noi am folosit mulți tineri" - Hagi după 0-2 cu FCSB din noiembrie 2016
- "Meritam mai mult. Nu vreau să vorbesc foarte multe, suntem prea mici" - Hagi după 1-3 cu FCSB din iulie 2016
- "Mie îmi e greu să înțeleg ce s-a întâmplat și se întâmplă la noi pentru că puține lucruri s-au schimbat. Ne facem de rușine. Bine că mai băgăm câte un copil" - Hagi după 0-3 cu FCSB din aprilie 2016
- "Nu vreau să vorbesc prea multe că pot spune prostii. N-am ce să zic... Ce pot să mai zic? Nu vreau să ajung pe la Comisii" - Hagi după 1-3 cu FCSB din martie 2016 

Singura diferență față de Ziua Cârtiței este că nu se întâmplă zilnic, ci doar de trei sau de patru ori pe an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
101714667435383
Rica Sectoristu  •  28 August 2018, 08:33

1 Revin pentru ca este un subiect care trebuie analizat si apoi luata o atitudine pentru ca domnul Hagi crede ca este portavocea Romaniei a tot ce misca in tara asta care a inceput si se va sfirsi cu sportul. Exista si vinatoarea care tot sportiva este iar domnul Tiriac este as la mistreti. Apropo, azi ar fi util ca sa inlature pesta procina. Dar sa revin. Domnul Hagi are o durere si este de inteles. Dar stie el citi oameni au dureri in tara asta? Citi romani si-au pierdut copii in balaceala de la 89 si au casele in doliu neavind banii domnului Hagi sa isi faca o viata usoara? Ar spne ca a muncit. Stie domnul Hagi citi oameni au muncit si au reprezentat tara cu novocaine in picioare sau hemoptizii (spargerea unui vas de singe ce duce la hemoragie) ca sa poata dansa , reprezentnd Romania si care nu si-au tradat tara nu au fugit ci au fost atit de prosti incit au sfirsit cu pensii de ***? Stie el domnul Hagi cine a fost Mircea Vulcanescu sau Petrica Tutzea sau Steinhardt care au murit cum au murit si nu i-a ajutat nimeni iar consideratia fata de ei este azi pe cind in manualele de istorie gasesti pe ESCA nu pe ei? Stie el ca tara are o multime de prioritati si mai marii zilei isi bat joc de 30 de ani? Nu l-am auzit pe domnul Hagi sa urle la Mircea Sandu care l-a pus antrenor la nationala pe cind nici pionieri nu antrenat luind locul unui om cu calificare si intirziind alti ani pentru a ne califica? Stie domnul Hagi de cei 4 milioane de romani plecati din tara?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

101714667435383
Rica Sectoristu  •  28 August 2018, 08:33

2. S-a intrebat vreodata cum au fraudat economia sau fotbalul romanesc oameni care au facut puscarie si au fost pusi in fruntea federatiei sau antrenori sau conducatori de cluburi fiind puscariabili altii? Gen Mircea Sandu, Mitica Dragomir, Piturca, Gica Popescu inconjurati de fratii Becali cei ce vindeau bilete pe la cinematorgrafe pe vremea sumarului impuscat? S-a gindit ca unul ca Anghel Iordanescu de altfel general de armata ridicat pe puncta la fel ca si Cornel Dinu, TIriac, Nastase sint membrii al partidului continuator PSD si care in momentele cele mai grele plecau din tara ca sa fie in siguranta? CE au facut ei penru sport? TIriac a fost ridicat de Adrian Nastase si Petre Roman care i-au dat pe mine multe “jucarii” fiind si cetatean german la o adica. Azi plini de scandaluri de interese meschine zac pe bani multi dar nu se implica unu politic pentru ca nu au dece sa se lege la cap. Nastase Ilie este o rusine. Dar de Comaneci? Mare anticomunista ajutata de secu sa plece din tara a ajuns de ris in SUA pe cind povestea prostii fara sa sties a se exprime nici in romaneste. Avea sa-l faca pe Adrian Nastase marele “ anticommunist” nas de cununie. Sa traiasca Iliescu nu? V-ati legat voi sau ati fost la vreo demonstratie in tara asta pe cind minerii dadeau batute sau la altele unde interesul pentru tara in care traiti era majora? Nu,

1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 August 2018, 21:06

Viitorul nu a castigat,dar are jucatori de o inestimabila valoare. Sa vezi cum cumpara putin mai tarziu jiji vreo 2-3 jucatori de la Viitorul pe vreo 8-10 meleoane!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează