FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 2-0

Oprița e resemnat: "Nu sunt nici primul, nici ultimul antrenor demis"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 20:17

Daniel Oprița riscă să fie dat afară de la FC Voluntari, după înfrângerea în fața Viitorului, scor 0-2, și s-a declarat resemnat după partida cu trupa lui Hagi. Cosmin Bărcăuan ar fi cel care i-ar lua locul lui Oprița.

"Dacă mi se acordă timp să încerc să-mi fac treaba, atunci e bine, dacă nu, asta e. Nu sunt nici primul, nici ultimul antrenor demis. Trebuie să avem mai multă încredere. Rezultatele pozitive aduc moral echipei. Mai sunt echipe cu un lot mult mai bun care au probleme. Dar noi cred că suntem echipa cu cele mai multe schimbări în lot", a declarat Oprița la TV Telekom Sport.

Oprița a continuat apoi și și-a criticat jucătorii pentru evoluția cu Viitorul: "Ne așteptam la un meci greu. Viitorul are calitate bună, se mișcă mult. Ne trebuie mai multă atitudine și dorință. Și la schimbări așteptam să vină cu mai multă atitudine de pe bancă, să schimbe jocul, dar n-am văzut asta. Mai avem jucători care sunt în urmă cu pregătirea fizică, un atacant care încă nu e legitimat. E greu pentru că trebuie să schimb mai mulți jucători la fiecare meci.

Le-am spus să aibă grijă la mingea dată înapoi și așa am primit primul gol. Am dat pe lângă minge... Și la golul doi am dat pe lângă minge. În repriza a doua Viitorul a pus presiune mai mare și era normal să apară ocaziile. A fost o victorie meritată a Viitorului".

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Luni
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
21:00 Gaz Metan - Dinamo București

 clasament et 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează