FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

"Opriți campionatul!" » Un club de pe podiumul Ligii 1 trage în premieră semnalul de alarmă

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 14:14

Ultima etapă din Liga 1 s-a desfășurat în condiții grele din cauza temperaturilor foarte scăzute din weekend. S-a jucat și la -7 grade Celsius, pe terenuri înghețate, condiții groaznice atât pentru fotbaliști, cât și pentru spectatori. 

Antonio Conceicao se plânge de acest lucru și se teme de condițiile meteo de la meciul cu Dinamo de mâine. El cere oficialilor LPF să oprească desfășurarea meciurilor. 

"Sper să fie bun gazonul, să ne lase să ne facem jocul, observ că toată lumea întâmpină probleme în acest sens.

Ar trebui să ne gândim dacă este bine să continuăm să jucăm în astfel de condiții, sănătatea jucătorilor este mai importantă!", a punctat tehnicianul campioanei, Antonio Conceicao. 

CITEȘTE ȘI:

Ultimele noutăți din tabăra CFR-ului înaintea duelului cu Dinamo » Ce absenți are Conceicao și ce a spus la conferință

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  04 Decembrie 2018, 11:34

Are dreptate, as vrea sa va vad pe unii ce comentati aiurea sa joci pe teren inghetat la -7' sa incerci sa nu te accidentezi. Asta nu este meci de fotbal. Rusii sunt obisnuiti noi nu. Plus spectatorii !!!

1559313537546721
Lorena Eliza  •  04 Decembrie 2018, 08:26

Sa joace *** ca asa merita, ca le-o trebuit Burleanu, nu l-au vrut pe Lupescu ca ala muta campionatul vara nu iarnă. La noi conduc afoni nu meseriași.. asa vezi si dupa cine conduce țara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892366017496288
Mihai Dinu  •  03 Decembrie 2018, 16:43

Semnalul de alarma tras de antrenorul CFR este perfect îndreptățit. Dacă nu avem condiții normale de desfășurare a jocurilor, terenuri încălzite, acoperite, cu gazon bine întreținut, de ce nu se oprește campionatul in sezonul rece?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close