FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FCM TG. MUREŞ 2-1

Opt şi-un sfert! » Antal duce Oţelul în sferturile Cupei cu un gol fabulos

Antal a marcat primul său gol în acest sezon
Antal a marcat primul său gol în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 23:42

"Optarul" Galaţiului, Liviu Antal, şi-a calificat echipa în "sferturile" Cupei cu o execuţie de 24 de carate


Altă competiţie... aceleaşi echipe, acelaşi meci, acelaşi scor! Gălăţenii şi mureşenii au propus şi în Cupă scenariul din urmă cu trei zile, în campionat. Prima repriză a fost din nou mai greu de înghiţit, searbădă şi gri. Ca şi în meciul direct din Liga 1, golurile au început să răsară doar după ce tonul ridicat al antrenorilor s-a prăbuşit peste capetele celor 22 în pauză, la vestiare

VEZI SUPER GOLUL LUI ANTAL

Tot Oţelul a deschis scorul. Paraschiv a scuturat plasa echipei lui Selymes. Ardelenii au turnat apoi un pic de dramatism, Subotici egalînd cu zece minute înainte de final. Şansa s-a jucat în ultimele minute cu destinatarul. Neagu a obţinut un penalty, Antal a executat, însă bara din dreapta l-a salvat pe Albuţ. Dar oaspeţii nici n-au mai apucat să mulţumească Divinităţii pentru că norocul s-a prefăcut în ghinion: Pena a recuperat în dreapta, a centrat şi Antal a decupat cu o "foarfecă" de efect sfertul de Cupă gălăţean!

"Am jucat bine 60 de minute, am făcut două greşeli prea uşor, ne-am bătut singuri. Dorinel m-a bătut de două ori, dar nu-i nimic, o să recuperez"
Tibor Selymes, antrenor FCM Tîrgu Mureş

"Nu sînt naşul lui Tibi Selymes, o să aibă şi el şansa lui. Bine că am luat prima de Ligă, nici eu nu pot să antrenez gratis"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul


Scene încinse ca la derby!
În prelungirile jocului, spiritele s-au aprins la un duel pentru minge între Celsinho şi Neagu. Brazilianul a căzut faultat, apoi de la nivelul gazonului i-a aplicat o talpă pe pulpă mijlocaşului gălăţean, în genul lui Dani Coman la Steaua - Rapid. S-a format rapid un meleu în care jucătorii au schimbat cîteva lovituri. "Centralul" Robert Dumitru a decis pînă la urmă să-i elimine pe cei doi fotbalişti care au iscat incidentul, Celsinho şi Neagu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
plange.iancu
plange.iancu  •  27 Octombrie 2011, 17:18
Postat de filipalexandru pe 26 Octombrie 2011, 09:24

Faza e ca...nu a fost deloc penalty,daca acea scena se petrecea la mijlocul terenului,cu cadea Neagu,dar de,metalitate de jucator roman,miseleasca,cauta daor sa fure,sa insele....patetic.Sa iti fie rusine Neagu.

tu ai vazut otelul -man unt?

leinad
leinad  •  26 Octombrie 2011, 23:38
Postat de andreei1986 pe 26 Octombrie 2011, 09:52

nu a fost penalty

PAI APARATORUL DE LA FCM CE ROL AVEA IN FAZA AIA,CA MINNGEA NU A ATINS-O, A IMPIEDICAT DOAR ADVERSARUL, CORECT PENALTY PT CEI CE AU OCHI SI PUTINA CULTURA FOTBALISTICA ADICA CEVA REGULAMENTE.SALUT

alex132465798
alex132465798  •  26 Octombrie 2011, 21:51

A fost clar penalty... nu mai sperati + golul impecabil al lui Antal

Vezi toate comentariile (12)
Comentează