FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ore decisive » Dinamo poate face azi primul transfer important al iernii: "Mai așteptăm un semn"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 09:02

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Antun Palici și Dinamo sunt la un pas de a ajunge la un acord.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre negocierile cu mijlocașul croat de 29 de ani.

"Este liber, așa că noi ni-l dorim la echipă. Mai așteptăm un semn de la agentul lui. Noi ni-l dorim pe Antun, mai ales că a fost un jucător important pentru noi. În plus, revenirea nu ar fi una cu probleme din moment ce cunoaște echipa, cunoaște campionatul, așa că sperăm să ne înțelegem.

Cert este că noi îl vrem și așteptăm în seara asta (n.r. miercuri seară) sau mâine (n.r. azi) un răspuns din partea agentului", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Palici a jucat la Dinamo timp de 2 ani, din 2015 până în vara 2017, devenind om de bază și căpitan.

8 goluri
23 de assist-uri în 73 de meciuri a reușit Palici pentru Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Decembrie 2017, 01:04

Inceputul tremuratului de chiloti pentru unii care inca nu au uitat ce au patit.Ca si anul trecut abia a prins primele 6 si daca nu erau fraieri luau campionatul.

fangigi
fangigi  •  28 Decembrie 2017, 19:05

Parca jucatorul se autopropusese la Dinamo! Acuma sa nu-l sufle cumva Bayern sau psg...:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close