FOTBAL  »  Superliga  »  MANIFESTAŢIE

Organizatorii marşului stelist au anunţat ce solicitări au » Replica lui Piţurcă: "Protestează împotriva justiţiei?"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 20:46

Cătălin Biriş, suporterul stelist care organizează mitingurile de susţinere a echipei patronate de Gigi Becali, pe data de 25 februarie, a anunţat câţi oameni sunt aşteptaţi la manifestaţie.

Acesta a ţinut să sublinieze încă o dată că la Bucureşti nu va fi organizat un protest, ci doar în restul ţării şi a enumerat o serie de motive pentru care protestează suporterii.

"Nu organizăm nimic în Bucureşti, nu este bine să se lanseze astfel de zvonuri. Solicităm intervenţia prim-ministrului, ministrului Apărării şi ministrului Justiţiei pentru că nouă ni se par multe lucruri ciudate. Decizia de la Curtea de Apel nu e definitivă, deşi e executorie. Sloganul principal al protestului este: «Unica Steaua e acum în Liga 1».

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, abia am făcut rost de numărul lui pentru a comunica şi a-i spune ce avem noi în plan. Am vorbit cu reprezentanţi din 11 judeţe, mi-au spus că ne strângem măcar 15.000 de oameni. Asta doar în acele judeţe", a spus Biriş la TV Digi Sport.

Victor Piţurcă a reacţionat în urma acestor dezvăluiri şi a întrebat retoric împotriva cui demonstrează fanii.

"De ce nu fac un protest să-l determine pe Becali să se ducă la minister? Asta trebuie făcut. Ei fac protest împotriva cui? Împotriva justiţiei?", a spus Piţurcă pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  22 Februarie 2017, 08:32

Uite citind ce spune PITURCA inca o dovada că CSA. NU DORESTE DECAT CA BECALI SA FIE IN CONTINUARE SPONSOR PACATOSUL ADEVAR GRĂIEȘTE MERSI PITURCA

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  22 Februarie 2017, 08:26

Ce PITURCA îți e teamă ce nu au dreptul oameni să-și spună părerea CSA. DACA AVEAU DREPTATE TREBUIA SA NU FACA CONTRACTE CU BECALI DAR ANI DE ZILE AU LUAT BANI DE LA BECALI SI ACUM SPUN CA NU E STEAUA PAI CU CINE AU FACUT EI CONTRACTE CAND BECALI FACEA MODERNIZARI LA COMPLEXUL GHENCEA ERA TOTUL IN REGULA VEZI PITURCA CA SUNT LUCRURI CEL PUȚIN NECLARE CA SA NU ZIC ILEGALE

bigdeal
bigdeal  •  22 Februarie 2017, 07:29
Postat de Livrariacasa Berceni pe 22 Februarie 2017, 01:07

AR TREBUI LA PRIMUL MECI IN LIGA 4 SA INCHIRIEM MALL ARENA SI SA MERGEM ZECI DE MII DE STELISTI SA ARATAM TUTUROR CA SUNTEM SUPORTERI STELISTI SI NU SUPORTERI DE REZULTAT SAU DE CIRC.

Csa va juca cu livrariacasa berceni pe piept?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează