FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

Mesaj îngrijorător dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confruntă cu serioase probleme de sănătate”

Dorinel Munteanu / Foto: Imago Images
Dorinel Munteanu / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 16:38 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 17:07

Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, și-a exprimat public susținerea față de antrenorul echipei, Dorinel Munteanu. „Neamțul” se confruntă cu probleme de sănătate serioase, care îl fac să nu poată fi prezent alături de staff-ul său, fiind necesară spitalizarea acestuia.

Oficialul gălățenilor a transmis un mesaj de unitate către suporterii, partenerii și membrii asociați cotizanți ai clubului. Înfrângerea cu Dinamo, scor 1-3, o face pe Oțelul să aibă emoții în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Decizia lui Becali care-l poate distruge pe Florinel Coman: „Asta îl obosește. E foarte greu”
FCSB
Decizia lui Becali care-l poate distruge pe Florinel Coman: „Asta îl obosește. E foarte greu”

Chiar dacă se află pe locul 11, Oțelul are doar un avans de 4 puncte față de Voluntari, aflată pe poziția a 13-a ce duce la barajul de menținere în Superligă.

Mesaj de unitate și de susținere din partea lui Cristian Munteanu

„Dragi suporteri, parteneri și membri ai familiei Oțelul Galați,

Regret că trebuie să vă informăm despre situația dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff și echipă.

Vreau să transmit întreaga mea susținere și solidaritate către Dorinel și familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost și este o parte integrantă a succesului și istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune și profesionalism misiunii sale.

Este mai important ca niciodată să ne unim forțele și să demonstrăm unitatea care definește spiritul Oțelul Galați. Fac un apel public către toți suporterii noștri, parteneri și, în special, membrii asociați cotizanți să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, cu procesul de finanțare și licențiere în plină desfășurare. 

Unitatea și suportul vostru sunt esențiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esențial ca toți factorii de decizie să păstreze unitatea și coerența în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea și continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun și de viziunea pe termen lung a SC Oțelul Galați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru suportul vostru necondiționat. Vom face tot posibilul să vă ținem la curent cu evoluția situației. Împreună suntem mai puternici și împreună vom depăși toate provocările”, a declarat Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, într-un comunicat de presă remis GSP.

Probleme pe toate planurile pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu (55 de ani) a fost eliminat în repriza secundă a meciului pierdut de Oțelul cu Dinamo, scor 1-3, și a susținut că are o situație medicală delicată, „pe perfuzii, la spital”.

În minutul 75 al meciului, antrenorul Oțelului a fost eliminat de „centralul” Andrei Moroiță. Inițial, tehnicianul a văzut cartonașul galben pentru că a protestat după o decizie a arbitrului. Dorinel Munteanu a continuat scandalul, s-a certat cu asistentul și a fost eliminat.

Dorinel Munteanu a lipsit de la interviurile de după meci. N-a participat nici la conferința de presă. De vină ar fi starea de sănătate, după cum afirmă chiar antrenorul.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați. Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da... nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit iamsport.ro.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO DINAMO - OȚELUL 3-1 / Dorinel Munteanu a refuzat să ofere declaraţii după meci » Laurențiu Iorga, preparatorul fizic al ”oțelarilor”: „Mister de 2 zile este foarte, foarte bolnav”

Citește și:

A apărut motivarea oficială a CEDO » Ce daune a cerut Gigi Becali statului român
PROCES LA CEDO
A apărut motivarea oficială a CEDO » Ce daune a cerut Gigi Becali statului român
Distracție în autocarul lui Atletico Madrid, sub ochii lui Horațiu Moldovan » Antoine Griezmann, ținta glumelor: „Ce bebeluș!”
INTER - ATLETICO MADRID
Distracție în autocarul lui Atletico Madrid, sub ochii lui Horațiu Moldovan » Antoine Griezmann, ținta glumelor: „Ce bebeluș!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  20 Februarie 2024, 18:23

Karma !!

chiorul
chiorul  •  20 Februarie 2024, 17:56

Hăuliu'! Are probleme serioase? Se simte cumva ***? Să vezi că-i puseră moldoveni apă de-aia milenara în vin și la luat rugina pe la încheieturi... Nasol! Ia-o pe ulei Dorinele! Lasă ***' sprițu' și treci pe tărie, că băutura e făcută să te ții de ia' tată!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tallpaiadului
tallpaiadului  •  20 Februarie 2024, 17:41

Multa sanatate, Dorinel! Sper sa fie vorba doar de o suferinta temporara si nu de ceva grav. Dorinel, Dan Petrescu si Hagi sunt niste antrenori temperamentali, care trebuie judecati prin prisma muncii si seriozitatii lor si nu doar a manifestarilor de pe terenul de joc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează