FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Final de drum pentru un președinte din Superligă: „Sincere mulțumiri. Închei mandatul cu bucurie și satisfacție”

Oțelul ocupă locul 9 în Superligă // foto: Imago Images
Oțelul ocupă locul 9 în Superligă // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 13:40 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 14:17

Marian Brăilescu nu mai este, începând de astăzi, președintele clubului Oțelul Galați. Mandatul bărbatului în vârstă de 34 de ani a ajuns la final.

În vara lui 2021, Marian Brăilescu, fost brand manager și ofițer de presă la Oțelul, a fost promovat în funcția de președinte al clubului din Galați.

În cei doi ani și jumătate scurși de atunci, Oțelul a obținut promovări succesive, din liga a treia până în Superligă, și traversează în prezent un sezon foarte bun, cu rezultate excelente în campionat și o calificare bifată în sferturile Cupei României.

Poate fi penalizat Gigi Becali în urma autodenunțului de astăzi? Ce spun surse FRF pentru GSP și ce prevede regulamentul
FCU CRAIOVA - FCSB 2-0
Poate fi penalizat Gigi Becali în urma autodenunțului de astăzi? Ce spun surse FRF pentru GSP și ce prevede regulamentul

Marian Brăilescu nu mai este președintele Oțelului Galați

Astăzi, mandatul lui Brăilescu s-a încheiat, astfel că Oțelul va avea un președinte nou. Marian a făcut anunțul prin intermediul unei scrisori pe care le-a adresat-o suporterilor:

Astăzi, închei mandatul meu ca președinte al SC Oțelul Galați și doresc să vă transmit sincerele mele mulțumiri pentru susținerea constantă pe parcursul acestei perioade.

A fost o călătorie incredibilă, plină de provocări, dar și de realizări, iar contribuția voastră la această echipă a fost esențială. Împreună, am depășit obstacole și am trăit momente memorabile pe stadion. Echipa noastră a avut parte de susținerea voastră ferventă în fiecare meci, iar pasiunea voastră a fost un motor de inspirație pentru mine, pentru echipă. Cu toții am făcut parte dintr-o familie, o comunitate unită de dragostea pentru fotbal și pentru Oțelul Galați.

Când am preluat mandatul de președinte în 2021, am găsit clubul nostru, Oțelul Galați, într-o situație dificilă. Drumul către performanță părea presărat cu provocări imense, iar mulți dintre noi erau conștienți de munca enormă necesară pentru a readuce echipa la gloria sa de odinioară. Cu pasiune, angajament, am reușit împreună să depășim obstacolele și să construim o echipă puternică și unită.

Astăzi, închei acest capitol cu bucuria și satisfacția de a revedea Oțelul Galați în prima ligă. A fost o călătorie plină de lecții și reziliență, iar succesul obținut nu ar fi fost posibil fără sprijinul lui Dorinel Munteanu, al tuturor colegilor și partenerilor, dar și al vostru suport necondiționat, al suporterilor noștri devotați.

Împreună, am demonstrat că pasiunea și credința într-un obiectiv comun pot schimba cursul unei întregi echipe și pot aduce visurile la realitate. Această realizare nu este doar a mea sau a echipei de conducere, ci a întregii comunități Oțelul. Suntem acum în prima ligă, iar această reușită ne umple de mândrie și satisfacție. Împreună, am scris istorie și am transformat adversitățile în motivația noastră către succes.

Le mulțumesc tuturor celor implicați în această frumoasă aventură: jucătorilor, antrenorilor, personalului administrativ, sponsorilor, autorităților locale și, desigur, vouă, suporterilor noștri devotați. Sper ca cei care doresc să conducă acest club în continuare să o facă cu responsabilitate, cu speranța că vor continua să aducă stabilitate și succese în viitor.

În final, sper ca voi, suporterii, să continuați să fiți alături de Oțelul Galați, să susțineți echipa și să construiți împreună un viitor strălucit pentru clubul nostru iubit. Vă mulțumesc pentru toate momentele minunate și vă asigur că voi rămâne întotdeauna suporter oțelar, cu inima roș-alb-albastră!

Final de drum pentru un președinte din Superligă: „Sincere mulțumiri. Închei mandatul cu bucurie și satisfacție”
Marian Brăilescu // sursă foto: ascotelul.ro

Tot din Superligă: 

E convins că ar fi salvat-o pe Dinamo fără transferuri: „Vreți performanță cu de două ori mai puțini bani? Aici s-a încheiat discuția”

Gică Hagi mai poate da o lovitură în mercato » Vedeta Farului ar fi pe lista unei echipe europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  08 Decembrie 2023, 18:13

Am dat repede click crezand ca scapam de fomistul Cristi Balaj? ;-))) Ala si daca ramane ultimul angajat al kfr nu se lasa dus decat cu forta! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează