FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Ouzounidis e sigur de post la Craiova, chiar dacă echipa a pierdut 4 meciuri la rând în play-off

Marinos Ouzounidis
foto: facebook
Marinos Ouzounidis foto: facebook

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2021 13:06 / Actualizat marti, 18 mai 2021 13:14

Deși Craiova a pierdut 4 meciuri la rând în play-off, conducerea și suporterii au încredere în profesionalismul grecului Marinos Ouzounidis și spun că alta era situația dacă nu se confrunta cu atâtea accidentări și suspendări.

La Craiova, când n-au fost rezultate, a plecat în primul rând antrenorul. Așa a fost în ultimii ani. Cu Marinos Ouzounidis, în schimb, lucrurile stau cu totul altfel. Gazeta a aflat că tehnicianul grec e sigur de postul său și-n sezonul viitor!

Un paradox în condițiile în care, după 4 înfrângeri consecutive în play-off, 0-1 cu Clinceni, 0-2 cu Sepsi, 2-3 cu Botoșani și 1-3 cu CFR, Bănia a ieșit din lupta pentru titlu. 

Mai mult, tremură inclusiv pentru poziția a 3-a și mai are doar varianta unui triumf în Cupă, sâmbătă, pentru a încheia cât de cât onorabil stagiunea în curs.

Ouzounidis are un contract ferm

E adevărat că finanțatorul Mihai Rotaru i-a oferit lui Marinos un contract de un an și jumătate în februarie, când l-a instalat, fără vreo clauză de reziliere în această vară. 

Dar nu acesta e principalul motiv pentru care oltenii nu-și pun problema înlocuirii lui. Pur și simplu, conducătorii au mare încredere în profesionalismul său, fiind gata să-i acorde credit și-n 2021 - 2022. La fel și suporterii!

180.000 de euro pe sezon,adică 15.000 de euro lunar, e salariul lui Ouzounidis la U Craiova

Argumentul forte: rezultatele nefavorabile din ultima vreme se datorează în primul rând frecventelor accidentări și suspendări ale unor jucători-cheie. 

Mai mult, ca și Ouzounidis, șefii și fanii sunt mai supărați pe atitudinea unor fotbaliști decât pe tehnicianul care a luat foc cu CFR, văzând că, după o primă repriză decentă, încheiată 1-1, ai săi au renunțat pur și simplu să mai lupte.

„Ne trebuie jucători noi”

Percepția fanilor, în ceea ce-l privește pe grec, coincide pentru prima oară după multă vreme cu a lui Rotaru: "Marinos e profesionist. Poate un pic cam rigid în ceea ce privește schimbările, dar e o variantă bună. Trebuie păstrat". 

Ceea ce nu se poate vorbi despre jucători. Bărbuț e ca și plecat, însă vor urma și alții: "Ne trebuie jucători noi. Neapărat!". Primul transfer al verii se știe deja, portarul Lazar, de la Astra

1,65 puncte pe mecie media lui Ouzounidis în 20 de partide pe bancă (Liga 1 și Cupa României)

Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB! Să vedem iarăşi acest joc? Nu pot să accept! Asta nu-i echipa mea, nu e stilul meu! Nu pot să înţeleg cum au renunţat aşa la meci. Chiar dacă scorul e 10-0, de ce să te opreşti!? Nu mai credeau și au încetat să mai joace. E incredibil!
-  Marinos Ouzounidis, la TV Telekom Sport

Cu cine vor ține microbiștii din Craiova? Cu CS Universitatea Craiova sau cu U Craiova 1948

Citește și alte știri din Liga 1:

Știu că se pregătește înlocuirea lui Trică? Oamenii lui Mititelu au publicat știrea GSP.RO pe Facebook

Confuzie în rândul suporterilor înainte de finala Cupei » Oltenii amenință cu plângeri: „Guvernul doar mimează că își dorește public”

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
cj1960i
cj1960i  •  18 Mai 2021, 14:21

Ma moaca! De ce ai subliniat doar 2 echipe din 4? lipsesc cei din strunga?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează