FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

Ouzounidis a pregătit surprize pentru derby-ul cu CFR Cluj: „Sunt diferiți de FCSB, asta vrem să facem”

Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 14:26 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 16:17

Pentru antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis (52 de ani), evoluția ok contra FCSB e istorie. Nu vrea să audă de absențele clujenilor și nici de faptul că vin după un meci prost, cu Dinamo: „Avem de-a face, totuși, cu campioana ultimilor trei ani”.

  • Derby-ul Craiova - CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport

Craiova a făcut un meci bun cu FCSB (0-0), însă Marinos Ouzounidis spune că ar fi „o mare greșeală” să se lase duminică în seama evoluției din week-end-ul trecut. „Ne dorim să repetăm cu CFR ce am făcut bine atunci. Dar au fost și momente la care trebuie să mai lucrăm. Aspecte ale jocului ce trebuie îmbunătățite. Niciodată în fotbal nu-i bine să spui «suntem ok». E o mare greșeală. Trebuie să-ți propui mereu să fii mai bun”, a comentat tehnicianul grec al oltenilor.

Nici indisponbilitățile din lotul campioanei, faptul că vine în Bănie fără doi oameni de gol, Ciprian Deac și Valentin Costache, nu-l încântă. „Dacă ne gândim la accidentații lor este iarăși o greșeală. Și noi avem niște jucători care nu vor evolua. Să știți că adesea, când ai indisponibili, ești mai concentrat, mai prudent, strângi rândurile. Avem de-a face cu o echipă experimentată, a câștigat trei campionate la rând", a atras atenția Ouzounidis. 

El exclude ideea de a-și face calcule plecând de la evoluția modestă a ardelenilor la 1-0 cu Dinamo: „Ce a fost e istorie. Mereu, în fotbal, important e ceea ce urmează. Respectăm CFR-ul, ne-am pregătit ca să ne adaptăm stilului lor, diferit de al FCSB-ului, însă vrem să ne impunem jocul nostru și să câștigăm. În final, rezultatul contează”.

Victoria era obligatorie și dacă CFR nu avea absenți. Important e ce facem noi. Posibil să aibă o scădere de formă, dar și așa rămâne o echipă puternică. Nu trebuie să lăsăm garda jos
- Nicușor Bancu, liderul Craiovei

Bancu își apără postul

Căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, a povestit ce discuție a avut cu Ouzounidis și cu Vătăjelu zilele trecute. „L-am felicitat pe Vătă, i-am zis că a jucat bine pe postul meu, cu FCSB, dar cel mai bun randament îl dă ca fundaș dreapta. Eu zic că-mi fac treaba și defensiv, și ofensiv și sper să-mi iasă tot mai bine de la meci la meci", a comentat apărătorul stânga al juveților, suspendat etapa trecută.

VIDEO Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova!

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

Poli Iași are un nou șef! Va lucra gratis: „Nu am venit să iau locul nimănui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  11 Aprilie 2021, 14:25

Fara Ivan varf va fi foarte greu!Cu cine jucam acolo? Cu Mamut? Koljici nu poate mai mult de o jumatate de repriza si nu a mai jucat de 6 luni.Totusi sper sa bata Universitatea.Totul este la jucatori ,la cat de bine se vor mobiliza.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Aprilie 2021, 03:36

Pun pariu ca arbitrul stie cit o sa fie scorul.... pentru cfr.....:) circotecă. Becali isi respectă promisiunile.

piet
piet  •  09 Aprilie 2021, 22:54

CALM ,USOR,ELEGANT,PROFESIONIST VA FI 5-0 PENRU CRAIOVA .PENSIONARILOR DIN CLUJ LE VOR BATAI BETELE DUPA 10 MIN.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează