FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GSP LIVE. EXCLUSIV Un campion cu CFR Cluj dezvăluie prin ce a trecut după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: „La spital era ca la închisoare! Nu pot uita așa ceva! E traumatizant”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 09:39 / Actualizat joi, 06 august 2020 10:35

Mijlocașul Ovidiu Hoban (37 de ani) a fost unul dintre jucătorii de la CFR Cluj care au fost depistați fals-pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a fost invitat la GSP LIVE și a povestit prin ce a trecut în acea perioadă.

Câștigător al Ligii 1 pentru a treia oară la rând, Hoban a dezvăluit cum a primit vestea și ce gânduri i-au trecut prin minte în acea perioadă.

„Am aflat seara, am primit un mesaj de la doctor în care scria «Ești pozitiv! Stai în cameră, să nu ieși!». Atunci a început calvarul. Deja aveam 4-5 zile de stres, după ce Adiță Păun fusese confirmat cu coronavirus. Nu a fost un sentiment plăcut.

Am anunțat familia și deja a început stresul. Mă gândeam dacă nu cumva au luat părinții mei, familia, prietenii. Era un vis urât din care nu mă trezeam. Îmi era frică pentru părinți, care au au vârstă și anumite boli. A fost foarte foarte greu! Stăteam în cameră și primeam mâncarea la ușa. Da, poți să spui că era ca la închisoare, dacă vrei s-o ducem până acolo. 

A doua zi a fost mai greu pentru că a venit Ambulanță să te ducă la spital. Nu era un sentiment prea plăcut. La spital nu pot uita ce am văzut. Am fost «cazat» într-o cameră în care am fost închiși. Nu aveam voie să ieșim. Acolo puteai spune că era ca la o închisoare. Veneau asistentele în combinezoane, le vedeam ochii, îți lăsau mâncarea și după închideau ușa. Era traumatizant să vezi că ești închis.  Am stat două zile în spital pentru că testele au arătat bine. Pentru că nu aveam simptome mi s-a spus că pot pleca în autoizolare”, a decarat Ovidiu Hoban la GSP LIVE.

FOTO Imagini tari de la petrecerea lui CFR Cluj

+26 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

De la Tătărușanu la Stanciu, CFR Cluj e un dream-team din vorbe: ce vrea Ioan Varga nu se poate! A curtat un star de la Manchester City!

Replică tăioasă primită de Arlauskis de la Djokovic: „Ești cam ipocrit! Ai două fețe” + criticat după reacția la adresa lui Balotelli

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  06 August 2020, 14:31

Domnule Hoban, Așa este peste tot in lume, asistentele și doctorii sunt mascați in ninja sau cosmonaut! In toată lumea s-au îmbolnăvit peste 1 milion de cadre medicale pentru ca guvernele nu au fost in state sa le ofere echipamente de protecție adecvate. Ganditi-vă ca și ele au părinți, copii, prieteni și au încercat și încearcă să nu aducă mizeria asta de virus acasă. Îmi pare rău ca ați trecut prin așa ceva dar asta este situația actuala și dacă nu se vor lua măsuri o sa ajungem și mai rău. Sunt “detașat cu munca in străinătate” de prea mulți ani intr-o țara G7 și va spun ca nu este vina asistentelor și a doctorilor ca am ajuns in aceasta situație, pentru simplu fapt ca aceleași probleme sunt și in țările”bogate” nu numai la săraci. După cum ați observat covidul nu se uita la contul din banca și afectează pe toți, fără nici un fel de discriminare. Poate este și responsabilitatea dumneavoastră sa fiți mai atent și mai prezent in viața socială nu numai in media socială și cu toții sa încercam sa schimbam lumea in care trăim.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 August 2020, 11:00
Postat de amicu pe 06 August 2020, 10:38

intrebarea este: cine se face responsabil ca tu te imbolnavesti din spital? ca de obicei, nimeni?

Cum cine răspunde Ministrul sănătății care face jocul PNL.sau nu se pricepe,Ministrul care a vrut să facă bine la dat afară nici nu se mai aude de el.

amicu
amicu  •  06 August 2020, 10:38
Postat de amicu pe 06 August 2020, 10:37

intrebare: daca testele ies pozitive si esti bagat in spital cu alti pacienti pozitivi si apoi se dovedeste ca a fost o eroare, tu deja ai sanse foarte mari sa iei din spital.

intrebarea este: cine se face responsabil ca tu te imbolnavesti din spital? ca de obicei, nimeni?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează