FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA

VIDEO Burcă a răbufnit după războiul intern de la Dinamo: „M-a deranjat că acționarii care au salvat clubul sunt pictați în ceva negativ”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de , , - Publicat duminica, 16 iulie 2023 13:30 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 13:54

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefațat partida pe care „câinii roșii” o dispută, luni seară, în compania CS Universității Craiova, în meciul care încheie prima rundă a noului sezon de Superliga. 

  • Dinamo - CSU Craiova are loc luni, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Tehnicianul trupei din „Ștefan cel Mare” a spus că Dinamo va avea un meci foarte dificil împotriva formației din Bănie, una care și-a propus să câștige eventul în această stagiune. Ovidiu Burcă a mai abordat și alte subiecte, precum conflictul intern de la club, dintre Vlad Iacob și acționari, dar și posibila disputare a meciului cu FCSB pe stadionul din Ghencea. 

Opinie vehementă la conferința lui Dinamo: „Obligatoriu să jucăm în Ghencea cu FCSB!”
DINAMO
Opinie vehementă la conferința lui Dinamo: „Obligatoriu să jucăm în Ghencea cu FCSB!”

VIDEO. Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo - CSU Craiova: „Debutăm în forță, împotriva unui rival clasic”

„Este un moment important pentru noi, pentru că anul trecut momentul ăsta ni se părea foarte departe. Este un sentiment de bucurie. Debutăm în forță, împotriva unui rival clasic, care a anunțat că își dorește să câștige și titlul și cupa. 

Din prisma asta va fi un spectacol frumos, cu un stadion plin pe «Arcul de Triumf». Ne-am simțit bine pe «Arc». E un stadion frumos, cu tribunele frumoase și se poate pune presiune pe adversari. Am făcut meciuri bune acolo. Băieții s-au obșnuit cu el, a fost puțin ciudat și pentru noi la început. Sper să joace și mâine seară la fel de dezinvolți, cu același curaj.

Nu putem vorbi de un obiectiv clar azi. Suntem într-o perioadă de reorganizare atât din punct de vedere sportiv cât și administrativ. Suntem la momentul în care avem mulți jucători noi. Trecem prin etapele prin care am trecut și anul trecut. 

Se stabilesc din nou niște ierarhii, jucătorii vechi trebuie să accepte că trebuie făcute niște schimbări în echipă. Și jucătorii noi trebuie să înțeleagă spiritul acestei echipe, abordarea tactică pe care o vom avea. 

Avem nevoie de o perioadă până când putem spune ce putem realiza cu această echipă anul acesta”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferința de presă. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „M-a afectat într-o perioadă toată această tevatură care se petrece în interiorul clubului”

„M-a afectat într-o perioadă toată această tevatură care se petrece în interiorul clubului. Am încercat o perioadă să fiu omul care să fie liantul între tot ceea ce înseamnă conducerea clubului. 

Nu am reușit din păcate. Pe mine ce m-a deranjat cel mai tare este că acționarii Red&White, care au venit și au salvat clubul într-un moment critic, sunt pictați de către oamenii din fotbal drept ceva negativ care s-a întâmplat acestui club.

Nu mi se par juste aceste informații care apar în spațiul media. Tot ceea ce au promis au bifat: licență, salarii la zi, interdicția la transferuri. Din perspectiva mea, au bifat toate obiectivele pe care le-au avut. Nu înțeleg de ce există o asemenea adversitate împotriva acestor oameni. 

Încerc să fiu obiectiv. Mă întâlnesc cu Eugen (n.r. - Voicu), cu Andrei (n.r. - Nicolescu) și le văd neliniștea. În condițiile în care au pompat peste 2 milioane de euro în câteva luni. Eu nu vreau ca ei să-și piardă entuziasmul. Împreună cu Vlad (n.r. - Iacob) am pornit acest proiect, dar în viață suntem suma deciziilor pe care le luăm. 

Am încercat foarte mult timp să înțeleg niște lucruri, mi-am permis să-i dau niște sfaturi, deși personal nu fac asta în mod obișnuit. Nu fac bine declarațiile pe care el și tatăl lui le dau în spațiul public. Cred că ar trebui să rezolve problemele în spatele ușilor închise”, a mai precizat Ovidiu Burcă. 

Ovidiu Burcă, despre FCSB - Dinamo pe Ghencea: „Nu ne gândim atât de departe”

Întrebat despre posibila disputare a meciului cu FCSB pe stadionul Steaua, Ovidiu Burcă a replicat: „Deocamdată vom avea un derby pe «Arc». Mai avem o săptămână până la meciul cu FCSB. Nu ne gândim atât de departe, le luăm pas cu pas.

Pe Arena Națională există concerte, în Ghencea există un război rece de atât timp poate că ar fi fost mai bine să se reprogrameze partida ca să jucăm pe arena națională cu FCSB”, a mai precizat acesta. 

Citește și: 

Florin Niță, în tratative avansate pentru revenirea în România!

Aliuță vrea ca FCSB să joace în Ghencea: „Această echipă ne reprezintă pe toți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
creeperno534
creeperno534  •  16 Iulie 2023, 22:41

Bravo Burca!

rocky3
rocky3  •  16 Iulie 2023, 17:28
Postat de Sofa_King pe 16 Iulie 2023, 14:07

au pompat 2 mil de la altii. asta e problema

Cat?

marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 17:08
Postat de lapusneanul pe 16 Iulie 2023, 15:21

opa, a apărut prostul randoom în haine noi , e la cota 650..hahaha...pe 23 august iar o iei în freza și în nov încă o data....ce știi, s-a pregătit fc arges pentru baraj în amicalul cu csa ? ...hahaha

a aparut? deci tu fac misto de tine non stop si spui ca am aparut? pai tu esti pro99stul anului. iti este rusine cu vitan barewasti dar ii sustii anonim. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează