FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

VIDEO „Total nedrept, injust!” » Ovidiu Burcă a analizat ce îi lipsește lui Dinamo în startul de sezon: „Nu vreau să mă plâng, dar...”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo // foto: GSP +17   FOTO
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo // foto: GSP

Articol de , , , - Publicat luni, 31 iulie 2023 23:49 / Actualizat marti, 01 august 2023 02:40

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a analizat înfrângerea cu Sepsi din a treia etapă a campionatului, scor 0-3. 

Antrenorul care i-a readus pe „câini” în prima ligă consideră că Dinamo merita mai mult de la meciul din această seară, unul în care Sepsi a dat dovadă de o eficiență ieșită din comun și a transformat în gol majoritatea ocaziilor avute. 

A antrenat-o pe Dinamo și trage un semnal de alarmă: „E o mare problemă acolo!”
DINAMO - SEPSI 0-3
A antrenat-o pe Dinamo și trage un semnal de alarmă: „E o mare problemă acolo!”

Concluziile lui Ovidiu Burcă după Dinamo - Sepsi: „Total nedrept”

„Cred că astăzi, față de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au fost câteva momente psihologice. Poate că dacă reușeam să înscriem noi primii alta era soarta meciului. Rămânem cu un joc mult mai solid. Scorul este total nedrept, injust, dar așa este fotbalul.

Parcă lipsește încă puțin să ajungem unde ne dorim. Scorul arată o diferență mult prea mare, pe teren nu a fost așa. Am arătat în multe momente un joc bun, pe care l-am controlat. Am avut ocazii, trebuie să continuăm așa.

Nu este ușor, ne așteptam să nu fie ușor, mai ales în primele 3 etape, când știam ce echipe aveam să întâlnim, dar nu va fi simplu nici cu celelalte.

Pentru a avea forța să bați astfel de echipe îți trebuie mai multă coeziune, spirit, să iei deciziile bune în momentele-cheie, ceea ce nu am făcut astăzi când trebuia să avem mai multă luciditate. Asta lipsește.

Am avut mulți jucători noi, câțiva jucători au lipsit. Așa se întâmplă când treci dintr-o ligă în alta, când aduci jucători. Știu că lumea își pierde răbdarea, dar trebuie să rămân calm, lucid”, a afirmat Burcă inițial.

Ovidiu Burcă: „Suntem în discuții cu anumiți jucători”

„Anul trecut am prins play-off-ul la final, am promovat după un baraj. Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. La fel și anul ăsta. Pornim cu o echipă de Liga 2 pe care încercăm să o îmbunătățim.

Am adus jucătorii târziu, dar sunt aici să ofer soluții. Nu vreau să mă plâng, dar lumea să înțeleagă că există o realitate cu care mă confrunt, mă lupt zilnic. Rămân cu impresia că am făcut un meci solid. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta vor veni și rezultatele.

Mai sunt discuții cu anumiți jucători. Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta.

Simt frustare, poate dacă Dennis (n.r. - Politic a avut o ocazie 1 la 1 cu portarul lui Sepsi) ar fi fost mai inspirat acolo am fi intrat cu 1-0 la pauză. Am luat gol la primul șut pe poartă în a doua repriză”, a completat „principalul” lui Dinamo.

VIDEO cu declarațiile lui Vlad Iacob după Dinamo - Sepsi

Mai multe știri despre Dinamo - Sepsi:

Victoria cu Dinamo nu l-a entuziasmat pe Liviu Ciobotariu: „Vreau să fiu sincer. Trebuie să o spun!”
Dinamo - Sepsi 0-3
Victoria cu Dinamo nu l-a entuziasmat pe Liviu Ciobotariu: „Vreau să fiu sincer. Trebuie să o spun!”
Basarab Panduru nu le dă speranțe „câinilor”: „Cu ei 3 n-ai cum niciodată să întorci scorul, doar să mai primești goluri”
Dinamo - Sepsi 0-3
Basarab Panduru nu le dă speranțe „câinilor”: „Cu ei 3 n-ai cum niciodată să întorci scorul, doar să mai primești goluri”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
parpalache
parpalache  •  01 August 2023, 13:35

Sunt dinamovist,dar-cu regret-repet:Dinamo NU are echipa de prima liga!Numai cu Larucea,Costin(Bani și Amzar pentru U21),poate și Gonzalo Gregorio,nu se poate!Repet ce am zis in primavara-când opinam ca„Decât codaș la oraș,mai bine in satul tau fruntaș”!Adica Dinamo avea-și are-echipa de B,iar in prima liga cred ca -cel puțin in tur-NU va obține nici o victorie!Nu ai bani...miroși a prost,zice o vorba din târg!

valentindragobete
valentindragobete  •  01 August 2023, 10:22
Postat de vraca56 pe 01 August 2023, 08:29

Burca este un individ inteligent si de mare bun simt. Eu sint convins ca stie ce lipseste echipei Dinamo. Eu văd de exemplu lipsa unui coordonator de joc. Un jucător de tipul lui Nistor. Este nevoie de un centru atacant bătăios tot timpul în mișcare. Este nevoie de aripi clare care sa desfacă orice apărare. Sunt convins ca mai sunt și altele pe care Burca le vede. Ești în chingi pe cind bani nu sunt plus certuri la nivelul de conducere care nu știu sa striga rândurile. Sunt și zvonacii și oameni care ar fi putut sa ajute nu o fac din considererente pe care eu unul nu știu dacă le pot vedea. Se aude ca terenul nu se va face acum. Bătaia unor oameni din anturajul lui Dinamo care nu au inima care sunt porniti doar pe bani fac sa stagneze orice inițiativa de bine. Țiriac, Lucescu, Borcea, Negoita sunt oameni cu bani multi. Sa mai adaug și pe Badea? Lupescu și multi alții sint total invizibili sau chiar nu le pasa. Asta este țară ăștia sunt cei care ș-au îmbogățit cum s-au îmbogățit și nu mai intru în detalii. Mai bine desființau clubul cu totul. Nu poți să-ți bati joc de un club care te-a crescut unde ai cunoscut performanta. îmi este sila și o spun eu care sunt plecat de 35 de ani ca azilant politic. Am și jucat la echipa de pitici avind antrenori mari acolo și ca toți cei care am stat pe lingă acel club am fost trup și suflet. Însă securitatea , Miliția și-au făcut de cap. CInd unul ca domnul Cornel Dinu isi retrage și amarita lui contribuție contează psihologic. Păcat.

Nu domnule, le lipseste ceva ce nu mai au cam de multișor, un lot de jucători, musai, de fotbal !

istet10
istet10  •  01 August 2023, 10:09
Postat de calinescu_ pe 01 August 2023, 08:29

Frate BURCA , ne-ai adus bucurii cu norocoasa promovare , dar acum palaria este mult prea mare ....!!!! Dinamo incearca sa joace fotbal dar reuseste foarte putin si cateodata chiar deloc. Impresia este ca toti adversarii ne sunt net superiori si daca ne iau in serios ne termina rapid. Echipa e construita pentru figuratie si deloc pentru rezultat...!!! Jucatorii adusi sunt mai slabi decat cei pe care i-am avut...!!! Costin este exceptia si pare unul din cei mai buni pe care ii avem ...!!! Jucatorii trebuie adusi cu picioarele pe pamant Bani , Politic , Rici , par din alt film ....!!! E clar ca trebuie de urgenta o schimbare si daca BURCA simte ca nu poate trebuie sa plece ...!!!

Nu Burca e vinovat. Lotul e f slab.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează