FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-3

A antrenat-o pe Dinamo și trage un semnal de alarmă: „E o mare problemă acolo!”

Sepsi a învins-o pe Dinamo cu 3-0 // foto: Cristi Preda, GSP +17   FOTO
Sepsi a învins-o pe Dinamo cu 3-0 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 23:43 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 23:50

Vasile Miriuță (54 de ani), fost antrenor la Dinamo, a tras un semnal de alarmă după 0-3 cu Sepsi OSK. Ultima dată pe banca lui Minaur, acesta consideră că nou-promovata are nevoie de întăriri în defensivă.

Dinamo a revenit în prima ligă după numai un sezon, însă are parte de un început de sezon extrem de complicat. „Câinii” au pierdut primele 3 meciuri, toate împotriva unor echipe care au prins play-off-ul anul trecut, iar Vasile Miriuță consideră că este nevoie de întăriri în special în centrul defensivei.

Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”
Petrolul - Voluntari 0-2
Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”

În această seară, cu Sepsi, Dinamo i-a avut fundași centrali pe Ricardo Grigore și Deniz Giafer, ultimul chiar căpitan.

Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo: „Să aducă jucători cât mai repede!”

„Au avut într-adevăr un program greu, dar eu cred că au o mare problemă mai ales la fundașii centrali. Fără să îi atac pe Grigore și pe Giafer, sunt jucători tineri, dar fără experiență, iar în Liga 1 trebuie să ai măcar un fundaș central cu experiență.

Au o problemă mare acolo, pe zona centrală. Sunt jucători tineri, fără experiență, care nu prea au jucat în Liga 1.

Ovidiu Burcă trebuie să întărească cât mai repede echipa cu 2-3 jucători de experiență, de valoare, care să vină cu un plus. La ce am văzut în primele partide, le va fi foarte greu.

Să aducă jucători cât mai repede! Nu știu dacă se poate, dar cu jocul ăsta le va fi foarte, foarte greu”, a precizat Miriuță la PrimaSport.

Miriuță a antrenat-o pe Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018.

Dinamo nu arată bine. Vreau să o văd mai agresivă! Nu a fost mai agresivă astăzi. Trebuie să fii agresiv, să alergi. Multă lume nu înțelege, antrenorii vor să joace de la 6 metri... OK, e bine și asta, dar câteodată e bine să joci cu minge lungă, să faci presing în jumătatea adversă. Ca să construiești, trebuie să ai și jucătorii pentru asta. Așa, posesie de-a latul terenului... pe mine nu mă încântă să văd așa ceva. 

- Vasile Miriuță

Mai multe știri despre Dinamo - Sepsi:

Fostul campion cu Dinamo îi aduce pe „câini” cu picioarele pe pământ: „Sună rău, dar ăsta este obiectivul realist!”

El a fost inamicul 1 al fanilor dinamoviști » Momentul surprins de reporterii GSP în prima repriză a meciului cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Paul26
Paul26  •  01 August 2023, 17:31

Cei doi sunt fundași centrali de liga a 3-a.

Malko
Malko  •  01 August 2023, 12:55

Dinamo joacă la 0 ca la Wist ????????????. E clar că nu era pregătirea să intre în prima divizie, nu că aici sunt unele echipe mărețe, dar ei sunt praf. Dacă accepta Burleanu la fondului campionatului și nu schimba iar reguli pentru măreti, sigur se desființează.

redbuldog
redbuldog  •  01 August 2023, 11:56

V-am spus de acum o luna,Tamas era o achizitie buna pentru Dinamo..!Chiar si la 40 de ani,intr-un picior,si cu 2 fiole de votka la bord,omul asta putea ajuta extraordinar echipa,prin spirit si stiinta jocului,alaturi de el cresteau alde Giafer,Tone sau chiar Rici...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează