FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 0-2

Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”

FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 21:10 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 21:46

Imediat după Petrolul - Voluntari, scor 0-2, Constantin Budescu a lansat un atac direct la adresa antrenorului Florin Pârvu. Comentatorul Bogdan Cosmescu a fost șocat de reacția mijlocașului. 

Constantin Budescu a fost schimbat în minutul 63 al disputei de pe arena „Ilie Oană”, la scorul de 0-0. Mijlocașul i-a reproșat lui Florin Pârvu schimbările și a transmis că va părăsi echipa dacă nu va beneficia de alt statut.

Paul Papp a sărit în apărarea antrenorului: „Penibili!”
Petrolul - Voluntari 0-2
Paul Papp a sărit în apărarea antrenorului: „Penibili!”

Bogdan Cosmescu, jurnalist Orange Sport, crede că Budescu și Pârvu nu vor mai putea colabora 

Bogdan Cosmescu îl pune la punct pe Constantin Budescu

„Numai în fotbalul românesc ar putea continua acest fotbalist la club. Sunt două variante. Ori știe că va urma schimbare de antrenor, ori... 

El e excepțional de bine pregătit, a bătut foarte bine o lovitură liberă. Era gol, dar l-au anulat ăștia. Hai, mă... cred că Budescu are o permisiune de sus, de undeva. 

El are kilograme în plus, despre asta nu poate să zică nimic! Dacă joacă așa bine cu ele în plus, înseamnă că altfel ar fi fost Sterling. Fiecare are viața lui, nu îi reproșez eu. 

Dar una e să fii nemulțumit și alta e să spui pe post chestia asta. Una e să merg în vestair și să mă cert, ca între bărbați. Cum mai retragi vorbele astea?”, a fost reacția lui Bogdan Cosmescu al „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Ce a spus Budescu la finalul eșecului cu FC Voluntari 

M-am dus și m-am schimbat pentru că era foarte cald și am transpirat. Cam atât. Eram și supărat pentru că m-a scos după 10 minute. E decizia lor, nu a mea. Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat... 

Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale. Și plecare e o variantă. Îmi place să joc fotbal și vreau să stau acolo unde oamenii sunt lângă mine și mă ajută, nu vreau să fiu prima schimbare. Eu am venit să ajut. Dacă nu ajut, îmi văd de drumul meu.

- Constantin Budescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Nu cred că are contracandidat” » Mihai Stoica îl propune la națională după Oțelul - FCSB + Pe cine a mai lăudat

Marius Croitoru și-a trimis fiul la altă echipă » A debutat deja în noile culori

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  01 August 2023, 16:32

respect, cosmescu!

theo.phil
theo.phil  •  01 August 2023, 10:46

Domnule Parvu,oricum vei fi demis, asa ca da o lectie cocalarului si nu il mai introduce deloc in echipa.Dar ce este mai surprinzator este ca toti analist, fosti antrenori Ilie Dumitrescu, Sabau. Miriuta iau dat dreptate cocalarului.Propunerea corecta ar fi ca in caz de egalitate in mamaliga 1 sa se execute lovituri de departajare din parcare sau vestiar ca asa ar avea o tilitate si *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  01 August 2023, 08:31

Băi Cosmescule, de ani buni lucrezi in domeniu și nu ai progresat de loc. Ai rămas același agramat comentator. Tu și Băleanu ar trebui să fiți imparțiali in comentarii. La Dinamo cu Sepsi mai că nu ați plâns că Dinamo a pierdut. Vă roade la ficați este?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează