FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă a evitat un singur conducător de la Dinamo în discursul de adio: i-a menționat pe toți în afară de el!

Ovidiu Burcă // foto: GSP
Ovidiu Burcă // foto: GSP

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:11 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:37

Ovidiu Burcă (43 de ani) a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre despărțirea de Dinamo, formație pe care a antrenat-o în ultimele 16 luni.

Antrenorul care a readus-o pe Dinamo în Liga 1 și-a început discursul prin a le mulțumi conducătorilor alături de care a lucrat.

Burcă i-a menționat pe reprezentanții RTZ, societatea care se ocupă de insolvența clubului, pe actualii acționari, pe directorul sportiv Gabriel Glăvan, dar nu și pe Vlad Iacob.

Iacob este cel care a ocupat funcția de administrator special în primul an al lui Burcă la Dinamo, fiind instrumental în angajarea și menținerea lui Ovidiu.

Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT
DINAMO
Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT

Ovidiu Burcă l-a evitat doar pe Vlad Iacob în discursul de adio de la Dinamo

„În primul rând vreau să mulțumesc suporterilor, datorită lor suntem astăzi unde suntem și clubul ăsta n-a murit. În al doilea rând, celor care au avut încredere în mine la începutul meu aici. Gabi Glăvan, care trebuie să știți că a fost artizanul aducerii mele la Dinamo, chiar dacă nu avea o funcție oficială.

Apoi au fost cei de la RTZ, care m-au susținut, Răzvan (n.r. - Zăvăleanu), Claudiu (n.r. - Balog), cărora le mulțumesc. Pe parcurs s-au adăugat și cei de la Red&White, alături de care am reușit să realizăm promovarea.

Vreau să le mulțumesc tuturor. După aceea jucătorilor, au fost momente foarte frumoase alături de ei”, a afirmat Burcă în conferința de presă de astăzi.

Vlad Iacob a fost administrator special la Dinamo până în luna august a acestui an, când, în urma unei Adunări Generale a Acționarilor, a fost votată revocarea lui din funcție, astfel încât unul dintre acționari, Andrei Nicolescu, să fie instalat. După acest eveniment, Iacob și Burcă s-au contrat de mai multe ori prin declarații.

Ovidiu Burcă a evitat un singur conducător de la Dinamo în discursul de adio: i-a menționat pe toți în afară de el!
Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, în iulie 2022, la prezentarea antrenorului

VIDEO cu declarațiile lui Ovidiu Burcă la despărțirea de Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

4 detalii care arată că Dinamo se cutremură: „Ne bătea obrazul și le spunea colegilor «Hai la vestiare!»”

Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  30 Noiembrie 2023, 22:31

Care-i problema?

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  30 Noiembrie 2023, 06:35
Postat de Str82HeIL pe 29 Noiembrie 2023, 22:49

"Investitori" a se citii profitori. Aia nu au 3 lei impreuna sa isi ia un covrig. Asteapta sa prinda un fraier sa bage banii sa poata ciupii si ei ceva . Auzi ca investitori

„a se citii / sa poata ciupii” ... A se scrie „a se citi / să poată ciupi”!

popescu222
popescu222  •  30 Noiembrie 2023, 02:45

Prin declaratiile astea si prin modul cum s-a agatat de scaun cand devenise evident ca e depasit, Burca se dovedeste un om mic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează