FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJUL ROMÂNESC ÎN CORZI

Ovidiu Haţegan răspunde acuzelor lui Porumboiu: "Lupescu nu mi-a bătut nici măcar un apropo!"

Ovidiu Haţegan răspunde acuzelor lui Porumboiu:
Ovidiu Haţegan răspunde acuzelor lui Porumboiu: "Lupescu nu mi-a bătut nici măcar un apropo!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 10:25

Arbitrul din prima ligă, Ovidiu Haţegan, neagă acuzele aduse de Adrian Porumboiu, conform cărora "centralul" a fost influenţat de Ionuţ Lupescu.

"Îmi pare rău că din cauza unor greşeli domnul Porumboiu nu şi-a îndeplinit un obiectiv, dar aşa e viaţa noastră. Într-adevăr, nu sînt un arbitru pătat, fiecare facem greşeli. După fiecare meci ne facem greşeli.

Nu am vorbit niciodată cu Lupescu de meciuri, nu mi-a bătut nici măcar un apropo. Cît timp a fost responsabil de arbitri, nu am avut probleme cu domnul Lupescu. Este adevărat că s-a dat o masă, dar nu am putut să ajung din cauză că am fost anunţat prea din scurt. I-am spus şi domnului Porumboiu că nu am avut nici o treabă cu Ionuţ Lupescu.

Credeţi-mă că arbitrajul din România este în creştere. Uitaţi-vă la numărul de meciuri pe care le-am primit în cupele europen, dar nu noi ar trebui să fim actorii principali într-un joc", a declarat Ovidiu Haţegan, la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
saviola2_8
saviola2_8  •  23 August 2011, 13:19

sunt de acord ca hategan a arbitrat pro astra repet nu din cauza asta a pierdut steaua o echipa solida trece si peste acel 5-10 % acordat de arbitru echipei gazde sa sa zicem asa.Iar cum bine a observat un user de mai jos hategan din cate meciuri am vazut eu in toate partidele cu steaua a fost asa, are o tendinta , in fine sunt pure speculatii stiu dar se pot vedea cu okiul liber tendintele lui.Iar la faza cu N`doye care a facut un meci slab parerea mea, nu stiu cine il laua? a gresit de 2-3 langa careul lor dar n-am profitat..si sa revin, la faza aceea nu consider ca a fost penalty, din cate stiu eu trebuie sa fie intentie si mai ales daca distanta e mica si intentia nu exista nu e 11 m...

saviola2_8
saviola2_8  •  23 August 2011, 13:12
Postat de alekzander pe 23 August 2011, 11:23

Ce tot il pupi in cur pe Becali. Steaua a jucat SUPER PROST. Nu da vina pe Hategan ca e prost Ratatu si se impiedica in fata golului. Steaua construieste cu pase lungi , si ataca foarte lent. Nu vezi ca deja Becali e iar antrenor. Ia facut semn de la loja lui Levy sa-l bage pe Costea.

amice tu ai citit comentariul meu? unde zic eu ceva de giji belachi?sunteti obsedati de gigi voi! daca tu asta ai inteles e grav.Am si mentionat ca nu din cauza lui hategan a pierdut steaua.Si daca a fost sau nu penalty pe mine ma ingrijoreaza jocul stelei.Pe undeva fara sa caut scuze ma asteptam ca steaua sa se impiedice curand pt ca inca nu s-au format relatiile de joc cum trebuie au trecut 4 etape ce naiba sunt 5 6 jucatori noi.Iar referitor la Tatu mie mi se pare un atacant foarte foarte bun chiar daca a ratat asta este nu poti pune un jucator la zid dupa un meci atunci ce facem? ne luam de mana cu ciobanu? eu zic ca a fost doar un pas gresit cred ca vor mai urma tot raul spre bine.

nicurusu
nicurusu  •  23 August 2011, 12:58

O sa vedem noi rezultatele din europa, cand iar o sa ne faca de kkt arbitri romani ( a se vedea cazul Balaj ajuns folclor in europa)!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează