FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cum a ratat Herea transferuri la Lyon și Milan: „Îmi făcusem deja bagajele! Copos credea că vreau să plec la Steaua”

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 20:20 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 20:20

Ovidiu Herea (37 de ani) a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” cum decurgeau întâlnirile cu George Copos și ce oferte a refuzat patronul din Giulești pentru mijlocaș în anii pe care i-a petrecut în tricoul Rapidului.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Copos era o persoană total diferită de Becali, asta clar.
- Cu Copos erau lungi negocierile la bani, dar până la urmă ne înțelegeam. Negocierile la ultima mea prelungire cu Rapid au durat mai bine de o săptămână. Mă chema în fiecare zi la birou să negociem, mă lua pe ocolite și de fiecare dată ajungeam acolo unde își dorea. 

- De ce?
- Eu îi spuneam mereu că vreau să plec și să joc în străinătate, dar el credea că eu vreau să plec la Steaua. Normal că-mi doresc să continui și la Rapid, dar îmi doream să văd cum e și în străinătate.

- Pentru că ținea la tine nu te lăsa să pleci.
- Am și avut oferte foarte bune pentru mine pe care le-a refuzat! Am avut un amical la un moment dat cu Dnipropetrovsk, cu Juande Ramos antrenor. Mi s-a spus înainte de meci că vin pentru mine, să mă urmărească. 

- Și ce s-a întâmplat?
- Șumudică m-a băgat la pauză când era 1-0 pentru ei, am intrat și-am dat două goluri. Imediat după meci au venit cu o oferta de 3 milioane de euro, dar Rapidul tot a cerut bani în plus, dar și comisioane. Așa a picat transferul...

- Au mai fost și altele?
- Cu Lyon, inclusiv AC Milan, plus alte echipe care s-au mai interesat de mine. De fiecare dată se blocau de refuzurile clubului. Așa a fost să fie... La un moment dat, cluburile s-au pus la masă și s-au înțeles. Chiar mi-au comunicat să-mi fac bagajele, mi-am luat la revedere de la băieți și după o oră totul a picat... Până la urmă, așa a fost să fie și nu regret nimic pentru că m-am simțit bine la Rapid, unde am jucat 7 ani. În Giulești e cea mai frumoasă atmosferă din România!

CITEȘTE ȘI:

Ce le lipsește jucătorilor români? Mutu: „Sunt mulți buni, dar eu și Hagi mai aveam ceva pe lângă talent”
RAPID
Ce le lipsește jucătorilor români? Mutu: „Sunt mulți buni, dar eu și Hagi mai aveam ceva pe lângă talent”
CFR lansează acuzații grave: „Arbitrii au greșit cu rea-voință contra noastră. Vom face demersurile legale”
CFR CLUJ
CFR lansează acuzații grave: „Arbitrii au greșit cu rea-voință contra noastră. Vom face demersurile legale”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
badeadorian
badeadorian  •  23 Martie 2023, 18:11
Postat de username_2 pe 22 Martie 2023, 21:45

da di ce URLI?...că încă mai auzim noi dăstul dă ghini

Nu este urlet , Mister .... majuscula este pentru a scoate in evidenta CUVANTUL , asa se poate retine mult mai usor !!! . Fraza scrisa cu majuscule este considerata ''urlet'' , un cuvant este cu totul altceva .

romeverest
romeverest  •  23 Martie 2023, 09:11

Asta cu Lyon si Milan interesate de Herea este tare de tot !! Oare el credea ??

gepeto
gepeto  •  22 Martie 2023, 22:15

Cu echipa aia fara vocale te cred. Cu ac milan nu prea. O fi posibil de discutii. Dar mai bine nu ne povestesti de mafia pariurilor? Un meci cu tine pe contraatac : pandurii fcsb suna cunoscut? Poate jucati si voi la pariuri ca Radoi, sa completati salariu . Dar nu erai ada prost ca radoi sa arati biletul la tv. Nici fotbalistic nu erai sub el(alt mare transferabil de a jucat la toate valorile europei)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează