FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ovidiu Herea: „Cred că urmează o schimbare de antrenor la Rapid”

Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 07:21 / Actualizat marti, 15 august 2023 11:48

Fostul atacant al celor de la Rapid, Ovidiu Herea (38 de ani), crede că Marius Șumudică (52) va fi prima opțiune pentru banca trupei din Giulești în cazul în care șefii clubului se decid să se despartă de italianul Cristiano Bergodi (58). 

Rapidiștii au un start de campionat sub așteptări. Alb-vișiniii au câștigat numai 5 puncte în 5 etape și ocupă în acest moment locul 11 în clasamentul Superligii. Ovidiu Herea crede că, în curând, se va produce o schimbare la nivelul băncii tehnice, iar în fruntea listei cu posibili înlocuitori se va afla Marius Șumudică.

Dezbaterea Zilei, 14 august » Criză majoră la Rapid. Ce e de făcut? „Să vină Șumudică!” vs „Conducerea a greșit strategia, Bergodi trebuie păstrat” vs „Șucu mai are încă o variantă”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea Zilei, 14 august » Criză majoră la Rapid. Ce e de făcut? „Să vină Șumudică!” vs „Conducerea a greșit strategia, Bergodi trebuie păstrat” vs „Șucu mai are încă o variantă”

Ovidiu Herea crede că Bergodi va fi îndepărtat de pe banca Rapidului

„Primul care plăteşte când nu există rezultate este antrenorul. Cred că se va face o schimbare de antrenor la Rapid. Nu ştiu dacă acum. Mie îmi place Cristiano Bergodi, e un antrenor foarte bun şi, când a ajuns la Rapid, am zis că a fost o alegere foarte bună a conducerii.

Poate a venit pe ultima sută de metri, poate transferurile nu au fost cele pe care le-a dorit. Să nu uităm că transferurile au fost făcute de Adrian Mutu. Poate jucătorii aduşi nu se pliază pe filozofia lui. Detalii minore, dar care pot face diferenţa.

Dan Şucu este patron şi el trebuie să ia toate deciziile, exact cum a făcut şi până acum. Cred că a procedat bine până în momentul de faţă. 

Putea fi luat în calcul Marius Şumudică, însă, din câte am auzit şi eu, au fost mai multe supărări acolo pentru că Şumudică, de-a lungul timpului, a avut cuvinte destul de urâte la adresa conducerii. Aici s-a produs ruptura”, a declarat Ovidiu Herea, conform Orange Sport. 

Ovidiu Herea, fost atacant Rapid: „Marius Șumudică va fi în capul listei”

„Eu cred că pe viitor, dacă se va schimba antrenorul, Marius Şumudică va fi în capul listei. E părerea mea. Nu am nicio informaţie în acest sens, dar aşa cred.

Cred că este mult mai importantă liniştea la Rapid, în acest moment, decât orgoliile”, a mai punctat Ovidiu Herea, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Rapid - Petrolul. Dan Șucu, escortat din stadion 

Citește și: 

Mircea Lucescu, impresionat după ce a văzut Dinamo - Botoșani: „Extraordinar”

Cuplu-șoc de antrenori propus de Dragomir la Rapid: „Aș face ceva să «omor» galeria” + Avertisment pentru Șucu și Angelescu: „O să-i alerge pe calea ferată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  15 August 2023, 12:08

Nu e vorba de orgolii, e vorba de imaginea brandului Rapid pe care Sucu vrea sa o creeze. De asta a adus ca antrenor o persoana echilibrata si decenta, nu un circar si un scandalagiu. Greu de crezut ca Sumi va ajunge vreodata antrenor la Rapid cu Sucu patron!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează