FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Ovidiu Ioanițoaia a taxat vedeta CFR-ului: „S-a născut talent și moare speranță” + „El s-a răzbunat pe Becali”

Ovidiu Ioanițioaia
Ovidiu Ioanițioaia

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:51 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 13:05

Ovidiu Ioanițoaia comentează la GSP Live, în fiecare dimineață, cele mai importante evenimente din fotbalul românesc. 

... despre FCSB - Sepsi 1-0: „E greu de spus dacă rezultatul este echitabil, fiindcă nu există un cântar pentru asemenea lucruri. Dar cert e că FCSB a jucat sub valoarea ei, iar asta arată că echipele puternice, cu ștaif, câștigă și atunci când nu excelează. N-am vrut să merg la stadion, dar am văzut meciul pe Digi și m-a amuzat că cei doi comentatori, altfel buni profesioniști, au tot căinat-o pe Sepsi, care are repriză proastă, că nu știu ce ... păi dacă o critici pe Sepsi, care joacă prost și domină, atunci ce să mai spunem de FCSB? 

Logic, trebuie să considerăm că FCSB e scăpată în câștigătoarea titlului. Dar urmează înjumătățirea punctelor. FCSB e în pielea CFR-ului din anii anteriori, când Dan Petrescu țipa ca din gură de șarpe că nu e corect. Părerea mea e că înjumătățirea punctelor e o idee proastă. Uitați-vă în alte campionate, cu Real Madrid, Inter Milano etc. Lucrurile greu se mai pot schimba acolo, dar la noi încă este totul sub semnul întrebării. În schimb, dacă Becali nu mai face vreo boacănă, jucăria FCSB nu se poate defecta”

... cine are cel mai mare merit la FCSB: „Știm cu toții că Becali se implică, lucru recunoscut de toată lumea. Dar și Charalambous are merite importante, fiindcă el face antrenamentele. Sigur că FCSB are cei mai buni 2 jucători din Superligă, pe Florinel Coman și Darius Olaru

Un factor de echilibru și de decizie este și Mihai Stoica, cu experiența lui bogată și cu un stil mai ponderat ca în anii precedenți. A dispărut și marele element de râcă, Dan Petrescu, cu care își plătea polițe. Din păcate, CFR continuă să dezamăgească”. 

... despre CFR și „marea speranță” de pe teren: „Mă uitam la meciul CFR - Rapid și la Bîrligea, care s-a născut talent și a murit speranță, cum se spune. Pe 19 aprilie, o să facă 24 de ani. La vârsta asta, alții sunt deja realizați. El iese din meciul cu Rapid, fiindcă nu are nicio realizare minimă. E o umbră. Probabil că și schimbarea antrenorului a dat lucrurile peste cap la CFR. Deși Mutu a obținut 2 victorii din primele 2 meciuri, CFR pare ieșită din cursă”. 

... despre singura adversară a FCSB: „Rămâne Rapidul. Dar e greu de crezut că reface diferența. Bergodi e serios, are experiență, s-a văzut și în Gruia. Rapid a câștigat pe merit. Dacă jucăria FCSB nu se strică din interior, ajunge cu un avantaj substanțial la împărțirea punctelor și să fie greu de ajuns din urmă”. 

Gigi Becali și-a făcut calculele: „După acel meci dăm artificii, vom fi campioni!”

Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”

Universitatea Craiova, transfer urgent în ultima zi de mercato! Ofertă pentru un golgheter din Europa

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  13 Februarie 2024, 12:49

De ce injumatatirea punctelor e o idee proasta?! Poate sistemul cu play-off nu este ok, dar stim de ce s-a ajuns la solutia asta: pentru ca nu avem 18 cluburi stabile financiar care sa joace in prima liga, si pentru ca daca s-ar juca fara play-off ar fi un numar prea mic de jocuri pentru a obtine sumele dorite din drepturile TV.

alenb
alenb  •  12 Februarie 2024, 21:46

Este neadevarat ca Stoica si Petrescu “isi plateau polite”, in realitate doar Stoica se lua de Petrescu (in incercarea patetica de a-l destabiliza) in timp ce Petrescu, desi provocat de presa, refuza orice replica la mojiciile constante din partea lui Stoica. O singura data i-a dat o replica (usturatoare) cand ala sarise calu a nu stiu cata oara. Hai sa spunem adevarul, Petrescu si-a vazut doar de echipa lui!

reddevill77
reddevill77  •  12 Februarie 2024, 19:29
Postat de danutcornel pe 12 Februarie 2024, 17:03

*** fcsb nu va castiga campionatul

Zi sa faci plici ...sa ti creasca nasul ca al lui Pinocchio daca nu o sa fie asa !????????????????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează