FOTBAL  »  LIGA 1  »  FIFA

VIDEO Fotbalistul din Liga 1 care joacă FIFA de la egal la egal cu profesioniștii: „Este fabulos!”

Darius Olaru este unul dintre jucătorii de seamă de FIFA // foto: Imago
Darius Olaru este unul dintre jucătorii de seamă de FIFA // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 10:59 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 11:28

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, de 12 ori campion național la FIFA și în 4 rânduri vicecampion mondial, a numit jucătorul din Liga 1 care excelează la jocul de fotbal produs de EA Sports.

Invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață a fost un nume major din industria ESports. Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, campion național la FIFA de 12 ori, dar și campion european și vicecampion mondial, a discutat cu moderatorul Alberto Boțoghină despre dedesubturile noului sezon de FIFA, pe care EA Sports îl va lansa pe 1 octombrie.

Întrebat ce jucători din Liga 1 sunt buni la FIFA, Pătrașcu l-a numit pe Darius Olaru, mijlocaș central în vârstă de 23 de ani de la FCSB.

„Ovvy” Pătrașcu, despre fotbaliștii din Liga 1 impresionanți la FIFA: „Olaru este fabulos” 

„Acum un an, când a fost turneul de FIFA, Darius Olaru a fost fabulos. E un jucător foarte, foarte bun de FIFA. Am rămas surprins. M-am uitat peste câteva goluri marcate de el, pentru că făceam un top al golurilor. 

Dacă nu-mi spuneai că e Darius Olaru, ci un jucător profesionist, aș fi zis «OK, frumos, joacă bine». Atât de bine juca Darius Olaru. Poate sunt mai mulți, dar nu am avut ocazia să-i văd jucând”, a spus „Ovvy”.

Fotbalistul din Liga 1 care joacă FIFA de la egal la egal cu profesioniștii: „Este fabulos!”
Darius Olaru, în stânga // foto: Raed Krishan - GSP

Darius Olaru, campion la FIFA 20 printre fotbaliștii din Liga 1 

În mai 2020, Darius Olaru a câștigat turneul de FIFA 20 dedicat fotbaliștilor din Liga 1. Reprezentant al FCSB-ului, Olaru i-a învins pe rând pe David Croitoru (FC Botoșani), scor 6-2, Mihai Roman II (CSU Craiova), scor 5-3, Ștefan Fara (Dinamo), scor 4-3, și Andrei Radu (Poli Iași), 3-0.

Darius Olaru joacă la FCSB din ianuarie 2020, când roș-albaștrii l-au cumpărat de la Gaz Metan pentru 600.000 euro. În perioada scursă de atunci, a adunat 54 de meciuri, 11 goluri și 8 pase decisive la echipa patronată de Gigi Becali.

Cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA 22 » Ex-campionul european „Ovvy” Pătrașcu descrie noul joc

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează