FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Pablo Brandan asigură Craiova: „Bergodi e antrenor mare!” + dezvăluire după 3 ani: de ce s-a certat cu Hagi

Pablo Brandan, contra lui Schalke, foto: Guliver/gettyimages
Pablo Brandan, contra lui Schalke, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 19:37

Fost jucător al Craiovei, în sezonul 2014-2015, Pablo Brandan îi felicită pe olteni pentru angajarea tehnicianului italian Cristiano Bergodi, cu care el a lucrat la ASA Tg. Mureș. Argentinianul a povestit că la mureșeni n-a luat decât două salarii din 12, dar și episodul care i-a adus sfârșitul în Liga 1.

Deși a plecat în 2017 din România, argentinianul Pablo Brandan a păstrat legăturile cu fotbalul nostru și urmărește și acum Liga 1. Intrat în direct în emisiunea lui Toni Sorică, de la Oltenia TV, fostul mijlocaș le-a transmis oltenilor să stea liniștiți în ceea ce-l privește pe noul antrenor, Cristiano Bergodi.

Brandan: „Mara și Bilașco mi-au sucit capul”

„Eu am lucrat cu Bergodi la ASA Tg. Mureș și vă pot spune că e un antrenor mare.  Are experiență, e un adevărat profesionst și respectă jucătorii. Ne-a ajutat foarte mult la ASA în vremuri grele”, a spus Brandan, care a evoluat la Craiova în sezonul 2014-2015, înainte de a pleca la Târgu Mureș.

Brandan, 37 de ani, a regretat transferul la ASA, în sezonul 2015-2016, „unde Mara și Bilașco, care erau în conducere, mi-au sucit capul. Acolo, lumea n-a fost corectă cu mine. Un an de zile, cât am fost la ei, n-am luat decât două salarii din 12”. 

Brandan s-a certat cu Hagi

Mijlocașul argentinian, 37 de ani, a rememorat și episodul care i-a adus sfârșitul în Liga 1, derulat la Viitorul. 

„Într-un meci cu Steaua, Popa a simulat și a obținut un penalty, dar la final, Gică Hagi a zis că eu am fost de vină și că s-ar fi așteptat la altceva din partea mea, având în vedere experiența pe care o aveam. Eu am ținut-o pe a mea, că a fost simulare, ne-am certat și de atunci nu m-a mai băgat”, a rememorat Brandan conflictul cu Hagi.

În ianuarie 2017, Pablo a părăsit Viitorul și s-a întors acasă, în Argentina. Acolo a mai jucat un sezon, la Fenix de Pilar (august 2017-iulie 2018), după care s-a apucat de Școala de Antrenori. Ținta lui: „Vreau să fac carieră în antrenorat, în România. Prima opțiune e Craiova”.

2007e anul în care Brandan a venit în România, la Unirea Urziceni, cu care a luat titlul în 2009. El a mai bifat un altul cu Viitorul, în 2017. Cu FCSB (2010-2012) a luat Cupa României (2011), iar cu ASA, Supercupa (2016)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Ce au în comun Borussia Dortmund și Craiova? » Probleme de adaptare la noua situație

Mattia Montini a dat cărțile pe față: „Discut cu Craiova, cu oricine! Mă interesează și banii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează