FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero aduce un nou spaniol la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar a acceptat oferta! + câți jucători mai vrea

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 10:39 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 11:14

Pablo Cortacero, finanțatorul spaniol al lui Dinamo, a vorbit în presa din Spania despre planurile la echipa alb-roșie și a anunțat cine se va ocupa de Academia Dinamo.

Spaniolul Marcos Rubiño López (49 de ani) va fi noul director al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, deși inițial conducerea clubului spunea că Gigi Mulțescu, fostul antrenor, se va ocupa de juniorii clubului.

„Nu voiam să spun nimic, dar Marcos va fi directorul Acedemiei. A acceptat oferta și așteptăm să ni se alăture și să ia decizii”, a declarat Pablo Cortacero.

Până să accepte oferta lui Dinamo, Marcos Rubiño a fost director sportiv la FC Cubillas, o echipă din ligile inferioare din Spania. Site-urile iberice îl descriu pe acesta ca fiind un adept al fotbalului ofensiv și al posesiei.

DINAMO. Pablo Cortacero aduce un nou spaniol la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar a acceptat oferta! + câți jucători mai vrea
Marcos Rubio

„Mai vrem trei sau patru transferuri”

Patronului echipei roș-albe a dezvăluit și cum a ajuns să cumpere clubul, dar și ce planuri are pentru viitor.

Am ajuns în România din întâmplare. Dar ne-am implicat într-un proiect important și avem multe iluzii și dorință de a munci. În România, echipa e ca Real Madrid sau Barcelona în Spania, cu o masă de fani enormă, dar modul în care a fost gestionată a fost nefericit. Vrem să facem un club profesionist, de top în Europa, începând de la Centrul de Copii și Juniori. Obiectivul nostru este calificarea în Europa. Mai avem nevoie de trei sau patru transferuri”, a adăugat șeful lui Dinamo.

Încă nu m-am mutat în România. Cred că anul viitor cu siguranță mă voi instala acolo
- Pablo Cortacero 

VIDEO Victor Becali: „Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cătălin Straton, ex-Dinamo, a semnat pe un an cu FCSB

Cosmin Contra dezvăluie planul lui Cortacero: „Asta am înțeles de la el”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  19 Septembrie 2020, 20:12
Postat de 1r2d2 pe 19 Septembrie 2020, 13:17

toata lumea plange de bucurie cand vede ce a ajuns rusinamo ...

Plâng gigistii plâng!.... stau u unghia in glanda!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  19 Septembrie 2020, 16:28
Postat de 1r2d2 pe 19 Septembrie 2020, 13:08

daca a venit de o luna si inca nu a fost in stare sa achite salariile restante e clar ce viitor frumos aveti ,vorba lui Dinu ,trecut de caca0 ati avut ,prezent de caca0 aveti ,noroc ca nu aveti nici un viitor!

Stii tu ca nu sau platit salariile restante ?? Baii curentatule, afla ca tocmai sau platit aproape toate salariile , a mai ramas pentru luna august de achitat o parte + septembrie acum dar momentan Cortacero e in Spania si nu poate face plata, Luni vine in tara si baietii vor avea banii la zi. Pr0stanovici.

maximy.
maximy.  •  19 Septembrie 2020, 16:22

succes cainilor

Vezi toate comentariile (41)
Comentează