FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo - Craiova 0-1. Pablo Cortacero, primele măsuri și un avertisment: „Sunt dezamăgit. Nici nu vreau să vorbesc despre asta!”

Pablo Cortacero cere răbdare din partea fanilor lui Dinamo și promite că va lua măsuri împotriva arbitrilor din Liga 1. +35   FOTO
Pablo Cortacero cere răbdare din partea fanilor lui Dinamo și promite că va lua măsuri împotriva arbitrilor din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 17:44 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 18:20

Pablo Cortacero cere răbdare din partea fanilor lui Dinamo și promite că va lua măsuri împotriva arbitrilor din Liga 1.

Dinamo a pierdut aseară cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și se zbate din nou în subsolul clasamentului. Este pe locul 14, cu doar 5 puncte strânse în 7 etape, dar Cortacero e optimist. Spune că o mare parte din vină e a arbitrilor și anunță măsuri împotriva acestora.

Pablo Cortacero: „Problemele vin din altă epocă”

„Sunt dezamăgit atât de rezultat (n.r. 0-1 cu Craiova), cât și de maniera de arbitraj. Dar nu vreau să neg ceea ce este evident, că echipa ar fi trebuit să dea mai mult pe teren aseară. Cu toate acestea, dacă stați și calculați, din punctul meu de vedere Dinamo a pierdut 6 puncte din cauza erorilor de arbitraj. 

Pentru că din păcate am moștenit multe lucruri negative odată cu cumpărarea clubului. Aceste probleme vin din cealaltă epocă. Ceea ce mă surprinde este că totul este contra lui Dinamo. Sunt lucruri pe care îmi este greu să le înțeleg. Noi am avut controlul partidei dar jucătorii s-au deconcentrat după primirea acelui penalty. Ceea ce pot să asigur este că vom face tot ce este necesar ca arbitrii de acum să ne trateze cu respect, nu vrem favoruri, dar nu se poate ca jucătorii noștri să fie ținuți, împinși și să nu se dicteze nici fault și noi să primim un penalty atât de ușor”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Dinamo, obligată să meargă în play-off

Pablo Cortacero îl asigură pe Cosmin Contra de tot sprijinul conducerii, dar lansează un avertisment: Dinamo nu are voie să rateze accederea în play-off-ul Ligii 1. 

Nici nu vreau să vorbesc despre asta. Dinamo trebuie să fie în play-off. Echipa asta este construită ca să fie în play-off! Avem un lot foarte bun și eu sunt convins că vor veni rezultatele bune într-un timp cât mai scurt. Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren.
- Pablo Cortacero

Clasament Liga 1: 

VIDEO. Flavius Stoican despre Dinamo - Craiova: „I-am văzut apăsați pe jucătorii lui Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Încă un fotbalist s-a adresat Comisiei pentru soluționarea litigiilor: câți bani trebuie să îi plătească Dinamo

EXCLUSIV „Nuevo Dinamo”, analizat de o legendă a clubului: „Mă așteptam la mai mult. Nu am văzut ce speram”+ mesaj pentru conducere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
zorrozabal
zorrozabal  •  20 Octombrie 2020, 10:22
Postat de new_entry pe 19 Octombrie 2020, 20:22

La Otopeni a fost ciuruit, efectiv, un detașament de la MAI, care fusese trimis să întărească linia de apărare a obiectivului. Nici n-au apucat să coboare din transportor, numai copii de 18-19 ani. :)) Dumnezeu să-i ierte! Ăia care îi au pe conștințe sunt generali acum.

Sergiu Nicolaescu-racolat de servicii straine- era cel care dirija...revolutia!Primul ordin pe care l-a dat a fost...deschiderea frontierelor!Credea ca regizeaza un film!Era ajutat si de... actori!Cica la Otopeni a fost un simpatic actor(lansat in filmul...Actorul si salbaticii)-cu sotia D.L.-ulterior ajuns europarlamentar independent!

zorrozabal
zorrozabal  •  20 Octombrie 2020, 10:07
Postat de the.fixer pe 19 Octombrie 2020, 21:45

Nu am zis corect. In Spania ai numai Barcelona si Real, echipe cu datorii imense, restul de umplutura ii mai bate una la 10 ani cum a fost cazul cu Cadiz. In PL ai 6-7 mereu la lupta plus ca acolo te incinge ultimul loc oricand! Ieri Tottenham cu West Ham 3-3 si era 3-0 la pauza!

Vorbesti din burta?Cum adica ...restul de umplutura?Sevilla=6 Europa league,Valencia multipla finalista de Champion league,Atletico de Madrid-multipla finalista de Champions league si castigatoare de Europa league!Pana si Deportivo La Coruna a fost semifinalista de Champions league dupa ce le-a tras-o lu Milan(aflat in plina glorie)cu...4-0!Ce sa mai zicem de anii 70-80,cand in Europa echipe ca Espanol,Zaragoza,Valencia si Atletico erau obisnuite in finale de competitii europene!

mickey13
mickey13  •  20 Octombrie 2020, 09:04
Postat de jony1973 pe 20 Octombrie 2020, 00:21

Am mai spus-o, dar ma simt obligat sa repet: Multescu era un antrenor de zece ori mai ieftin si de zece ori mai bun decat Contra. Am spus inca de la numirea lui Contra ca trebuia pastrat Multescu. A venit apoi meciul cu Chindia fara sut pe poarta. Acum am "progresat" cu un sut sau doua spre poarta tot meciul. Avem nevoie de ANTRENOR si ATACANT si va garantez ca intram in playoff. Insa orice intarziere in luarea acestor deciz ii este fatala pt. DINAMO. Sa le traduca cineva spaniolilor.

Uitati aici un exemplu de dinamovist pt care mi-ar fi parut rau ca sa retrogradeze sezonul trecut!

Vezi toate comentariile (128)
Comentează