FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Pablo de Lucas a povestit că a avut de suferit în Israel, neadaptîndu-se la Beitar: "Hagi a fost singura opţiune"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 00:00

Pablo de Lucas, 29 de ani, a mărturisit, amuzat, că s-a blocat în vorbire la prima întrevedere cu "Regele"

Viitorul a început weekend-ul cu un transfer pentru titlu: l-a repatriat pe ex-petrolistul Pablo de Lucas, 29 de ani, care tocmai reziliase contractul cu Beitar Ierusalim. Mijlocaşul central nu s-a adaptat deloc în Ţara Sfîntă, de aceea a dorit să se întoarcă în Liga 1, unde şi-a făcut un nume.

"Ultimul an a fost rău pentru mine, am ajuns şi afară din echipă. E mai dificil în Israel, mi-a luat mult ca să mă adaptez şi nu prea am reuşit să prind acolo. De exemplu, într-o zi, nu merge nimic, nici TV-ul, nici maşina, nici telefonul, nici nimic, o chestie care ţine de religie"

"În România, mă simt acasă. Am vorbit doar cu Mister Hagi şi cu oamenii din club, n-am dialogat şi cu alte cluburi. Viitorul a fost singura opţiune. Am dorit de la bun început să-l am pe dînsul antrenor"

"Nu-mi pare rău că am plecat atunci de la Petrolul, aşa am vrut eu. Nimeni nu putea bănui ce va fi"

"Prima oară cînd m-am întîlnit cu domnul Hagi, am vrut să-l întreb multe lucruri, doar că nu mi-a ieşit nimic pe gură. Eram atît de emoționat, încît n-am putut spune nimic, m-am blocat"

"Sîntem pe locul 2 şi echipa a făcut treabă foarte bună, e o mare șansă. Steaua poate fi învinsă, trebuie să luptăm, să încercăm, fiindcă titlul poate fi cîştigat".

"Mutu a fost şi este un mare fotbalist. L-am avut coleg la Petrolul, de el depinde să mai joace la acelaşi nivel la care şi-a obișnuit publicul"

"Jurnaliştii spanioli m-au sunat şi m-au întrebat de antrenorul Costel Gâlcă, le-am zis lucruri pozitive. Cred că poate fi un mare tehnician"

"Nivelul din Spania e mai ridicat, un puşti precum Andrei Ivan învaţă lucruri multe, dar cu Steaua poate juca în cupele europene. Grea alegere pentru un tînăr!"

1.200.000 €este cota spaniolului, conform transfermarkt.de

9 meciuria jucat De Lucas pentru Beitar în jumătate de an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  31 Ianuarie 2016, 12:38

Are dreptate, la viitura blatista a regelui blaturilor nu mergi decat daca in oricare alta parte, la oricare alta echipa nu poti ajunge, aici intrand si amatorii din Bora Bora si liga a 3-a din Gibraltar :)))))

polistul68
polistul68  •  31 Ianuarie 2016, 09:29

Alta sperant a fotbalului romanesc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close