FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Pablo de Lucas acuză o conspirație a autorităților din România: „Ne ascund asta, altfel Liga 1 nu s-ar mai relua”

FOTO: Facebook @VoluntariFC
FOTO: Facebook @VoluntariFC

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 19:34

Spaniolul Pablo de Lucas (33 de ani), mijlocaș la FC Voluntari, acuză o conspirație a instituților statului din România.

Fotbaliștii din Liga 1 au răbufnit împotriva regulii care prevedea că vor sta în cantonament și după terminarea celor 14 zile de izolare. Măsura a fost îndepărtată, dar mijlocașul Voluntariului se antepronunțase în presa din țara natală. De Lucas a descris cu virulență situația din România. 

De Lucas: „Nu vrem să fim tratați ca niște animale”

„Ceea ce vor ei este să stăm închişi până se termină campionatul, dar, fiindcă nu a fost agitaţie, au ascuns-o de noi încă de la început, iar acum, după cele două săptămâni, vor să mai stăm încă două. Ne mint. Ne interzic să mergem acasă, când suntem sănătoşi. Toate celelalte ţări fac opusul: te duci acasă şi la antrenament. Suntem fotbalişti, vrem să jucăm, dar să nu fim trataţi precum animalele. Avem familie şi, după cele două luni de carantină, vor să mai petrecem alte două luni la izolare, într-o cameră, cu mâncarea lăsată la uşă”, a declarat De Lucas pentru Marca

De Lucas acuză o conspirație

Pablo de Lucas a mai atins un subiect în interviul din marca. Mijlocașul formației din Ilfov crede că autoritățile ascund rezultatele reale alte testelor făcute fotbaliștilor din Liga 1.

„Numărul de cazuri pozitive nu este făcut public, pentru că nu s-ar mai relua Liga 1. Ascund aceste lucruri. Statistic, nu se poate să nu fie nici un caz. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, şi din punct de vedere economic avem de suferit. După aproape două luni de carantină, au introdus şi şomajul tehnic, în care primeşti doar 75% din salariu mediu din România, nu ceea ce ai în contract"
- Pablo de Lucas, mijlocaș Voluntari

VIDEO Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citete și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Florin Prunea: „Fanii lui Dinamo nu au 10% din acțiuni, ci 100%. Este fără precedent în România!”

DOCUMENT Măsurile privind reluarea competițiilor, publicate în Monitorul Oficial: 3 informații esențiale vizează Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  30 Mai 2020, 21:33

Cum a spus Becali: bolnavii la spital, mortii in cimitir! Important e sa castige el bani!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează