FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Pac-pac! Becali le-a făcut steliştilor supercontracte » Dialog fabulos Gigi - Chipciu la negocieri: "Păi, bă, eu nu de-aia îţi măresc salariul!" :D

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:37

Ediţia de print a Gazetei publică astăzi cifrele spectaculoase din noile acorduri cu Steaua parafate de Alex Chipciu şi Paul Papp.
Becali a luat o decizie surprinzătoare faţă de cum a obişnuit în ultimii ani şi nu s-a mai uitat la bani. Cei doi stelişti au stipulate clauze de reziliere în contracte şi au devenit cel mai bine plătiţi jucători din Liga 1! Găseşti toate cifrele şi detaliile acum la CHIOŞCURI sau accesînd ediţia digitală

Înainte de a semna, între Chipciu şi Becali a avut loc un dialog fabulos:

BECALI: Băi Chipciule, îţi măresc contractul. O să ai un salariu de 30.000 de euro pe lună!
CHIPCIU: Domnul Becali, păi, acum nici nu îmi mai doresc să plec de la Steaua. O să rămîn să joc aici toată cariera!
BECALI:
Păi, bă, eu îţi măresc salariul ca să te motivez, să joci şi mai bine şi să te pot vinde ca să iau bani mulţi pe tine, nu să rămîi aici să-mi iei cîte 30.000 de euro pe lună! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
benaflek
benaflek  •  01 Decembrie 2014, 21:31

asta suna ca un banc

cipet
cipet  •  01 Decembrie 2014, 20:40

" Înainte de a semna, între Chipciu şi Becali a avut loc un dialog fabulos: " de unde-l stiti ? aveti probabil corespondenti speciali la valul lui traian. oare maine ce mai nascociti ?

21lva
21lva  •  01 Decembrie 2014, 19:55

Asta s-ar traduce cam asa: Ba Chipciule, daca la vara nu te vand pe min 7 milioane, o sa te antrenezi prin parcuri pana cand accepti sa-ti reduc salariul la 10 mii inapoi. Oricum o sa mai ai 5 ani de contract cu Steaua si n-ai vrea sa ti-i petreci ca Mihai Costea.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close