FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Favoritul lui Mihai Rotaru cere 20.000 de euro pe lună! » Tratative confirmate: cât îi oferă patronul Craiovei

Paco Jemez // FOTO: Guliver/GettyImages
Paco Jemez // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 11:14 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 11:34

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, negociază cu tehnicianul spaniol Paco Jemez, însă îi oferă până-n 14.000 de euro pe lună. Acesta cere însă 20.000 de euro salariu lunar. 

Întâi au fost 10, apoi 5, acum au rămas doi. Iar unul ar fi marele favorit al finanțatorului Mihai Rotaru pentru banca oltenilor: Paco Jemez. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Jemez se află, într-adevăr, pe lista scurtă a Craiovei, așa cum a anunțat publicația Fanatik. Însă sursele Gazetei susțin că negocierile cu tehnicianul spaniol se anunță o mare provocare.

Paco Jemez cere 20.000 de euro pe lună pentru a semna cu Craiova

O problemă este salariul. Rotaru, „Ariciul", cum l-au poreclit fanii, din cauza zgârceniei sale, este dispus să meargă până la 14.000 de euro pe lună. Însă Jemez, ultima oară pe banca lui Rayo Vallecano, de care s-a despărțit în iulie 2020, cere peste 20.000 de euro lunar! Adică mai mult de 240.000 de euro pe sezon.

Totodată, chiar dacă nu mai antrenează de vara trecută, ibericul e încă reticent să vină într-un campionat pe care nu-l cunoaște deloc, într-o țară a cărei limbă n-o vorbește. Și-n plin sezon, obligat să lucreze, practic, cu „materialul clientului". Jemez a mai ieșit din Spania o singură dată, în 2017, când a pregătit-o pe Cruz Azul, în Mexic. Dar vorbea aceeași limbă cu majoritatea jucătorilor. 

1,39 punctepe meci a făcut Jemez la Rayo, în 56 de partide pe bancă. Sezonul trecut l-a încheiat pe 7, ratând promovarea în LaLiga

10.000 de eurolunar îi plătea Rotaru lui Cristiano Bergodi, antrenor de care s-a despărțit în noiembrie 2020

Căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost
- Mihai Rotaru, finanțator Craiova, la Pro X

Andrei  Ivan l-ar prefera pe Bon

După ce a înscris al 3-lea său gol în acest sezon, la Iași, Andrei Ivan s-a pronunțat în favoarea păstrării „interimarului" Dragoș Bon pe bancă. „Suntem obișnuiți cu Dragoș Bon, a rămas alături de noi și suntem bine. Cred că merită o șansă să rămână dacă am câștigat", susține atacantul. Foarte probabil, Bon va fi pe bancă și sâmbătă, cu Dinamo.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Ce spune Daniel Pancu despre preluarea Craiovei

Mihăiță Pleșan, revoltat de Craiova: „«Șarpele Bon fiscal» spunea că CSU e clonă, iar acum dă marii jucători afară?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
firaldo
firaldo  •  04 Februarie 2021, 17:21
Postat de albalbastru72 pe 04 Februarie 2021, 13:27

Nu cred ca e o idee buna sa aduci spanioli,in afara de Alexanco nu prea au facut purici nici unul ever.Faptul ca nu cunoaste campionatul si nu a mai antrenat decit 1 sezon in Mexic nu sint in favoarea lui.Daca tot nu a mai cucerit nici un trofeu de ce nu il angajeaza pe Costa care tocmai s-a despartit de Medias?

Stai linistit ca e vrăjeală,asa cum a fost cu Iordănescu...Dan Petrescu...Reghe...si intr-un final am rămas cu Papura....asa o sa rămânem cu Bon acum.

gabryel28
gabryel28  •  04 Februarie 2021, 13:37

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.fcu
1.fcu  •  04 Februarie 2021, 13:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează