FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Daniel Pancu, incendiar: „Cristea mi-a dat de înțeles tot timpul altceva. Au terminat-o cu mine!” + ce spune despre preluarea Craiovei

Daniel Pancu, 43 de ani, fostul antrenor al lui Poli Iași, se declară surprins de hotărârea moldovenilor de a-l numi „principal” pe Andrei Cristea (36) după demiterea sa.
Daniel Pancu, 43 de ani, fostul antrenor al lui Poli Iași, se declară surprins de hotărârea moldovenilor de a-l numi „principal” pe Andrei Cristea (36) după demiterea sa.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 22:30 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 23:00

Daniel Pancu, 43 de ani, fostul antrenor al lui Poli Iași, se declară surprins de hotărârea moldovenilor de a-l numi „principal” pe Andrei Cristea (36) după demiterea sa.

Toate detaliile despre Poli Iași - Craiova 0-3, AICI

„Lucrurile sunt scăpate de sub control la Iași. Campionatul e lung, sigur. Politehnica arată foarte rău, însă sunt și multe cauze obiective. M-a surprins ideea cu Andrei Cristea. El mi-a dat de înțeles tot timpul că nu vrea să antreneze. Probabil a fost o anumită conjuctură. 

Am lucrat tot timpul cu sufletul la Iași. La condițiile care erau în vară, nu știu câți ar fi acceptat această propunere. Am fost neplătiți până la Crăciun. Am avut câteva jocuri surprinzător de bune, chiar și în condițiile astea. Transferurile făcute la Poli nu sunt rele. Sunt jucători buni, internaționali. Necesită timp și răbdare însă. Cred că s-au grăbit cu demiterea mea. Să nu regrete mai târziu”, a declarat Pancu la „Digi Sport Special”.

Daniel Pancu: „Conducerea lui Poli Iași a terminat-o cu mine!”

„În seara asta am fost foarte dezamăgit de un lucru. După meciul din tur, am insistat mult ca oamenii de la Craiova să nu depună un certificat medico-legal la Comisii, după faultul lui Mihalache la Koljic. Din acest motiv, Mihalache a primit doar 6 etape de suspendare. 

Altfel, ar fi stat mai mult. Le-am spus că Mihalache nu trebuie să joace cu Craiova, aceasta era condiția, înțelegerea. Azi a început meciul și l-am văzut pe Mihalache în echipă! Au terminat-o cu mine! Toți din conducere! Îmi dă de înțeles multe lucruri despre oamenii de acolo. Nu mă leg de Cristea aici”, a adăugat Pancu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andrei Cristea a replicat, câteva minute mai târziu: „Trebuie să vorbiți cu conducerea clubului. Nu știam despre acest lucru. Ce rost mai are acum să vorbim de asta? Craiova a câștigat, merită felicitată. N-aș vrea să intru în nicio polemică, noi avem multe lucruri de reglat”.

Nu e nicio discuție legată de preluarea Craiovei. Am o relație cu patronul echipei, discutăm. E posibil în viitor. Sincer, trăim vremuri grele pentru antrenori. Aș prefera să am o perioadă de 7 săptămâni în vară de pregătire. E nevoie de timp și de un lot definitivat de la început
Daniel Pancu, la „Digi Sport Special”

Andrei Cristea, înlocuitorul lui Daniel Pancu la Poli Iași

Andrei Cristea a fost numit antrenor la Poli, unde va continua și ca jucător. Atacantul în vârstă de 36 de ani nu a condus echipa la meciul cu Craiova, unde a fost prezent tot Adrian Kerezsy, cel care a stat pe bancă și la meciul cu FCSB, de pe Arena Națională. Cristea urmează să-și definitiveze staff-ul și după aceea se va apuca de treabă.

Poli Iași - Craiova 0-3 » Oltenii au ieșit din criză în Copou

Craiova nu mai câștigase în Liga 1 din 14 decembrie 2020 (2-1 vs. UTA). De-atunci, juveții au bifat o înfrângere și 6 remize consecutive! Poli Iași rămâne ultima în campionat și după această partidă. Moldovenii au 5 înfrângeri în ultimele 5 etape! 

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gabi Balint, nemilos: „Ce caută echipa asta în Liga 1? Jucătorii stau și se uită la adversari”

Adi Petre revine în Liga 1! Reacția lui Gigi Becali » Când se oficializează transferul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
1904849899740178
Mos Gerila  •  03 Februarie 2021, 09:12

Chiar nu observa nimeni ca paraschiv vrea sa puna cruce de tot politehnicii.. nu vede ca aceasta echipa pute a hoit arata ca niste cadavre iar el face experienta cu kerezsy si cristea ? nu zic ca A Cristea nu ar merita si el o sansa dar nu era momentul acum ..singurul care ar fi putut avea o sansa de cel mult 10 la suta sa mai faca ceva ar fi fost multescu cu experienta care o are

1904849899740178
Mos Gerila  •  03 Februarie 2021, 09:00

Ba fratilor nici *** la iasi cate a adus pancu si paraschiv

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  03 Februarie 2021, 07:57

si eu cred ca Iasiul s-a grabit cu demiterea lui Pancu. Echipele de deasupra lor in clasament incep deja sa aiba emotii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează