FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI

Gabi Balint, nemilos: „Ce caută echipa asta în Liga 1? Jucătorii stau și se uită la adversari”

Poli Iași a fost surclasată în prima repriză a disputei cu CS Universitatea Craiova. Gabi Balint (58 de ani) nu i-a menajat pe elevii lui Andrei Cristea (36 de ani).
Poli Iași a fost surclasată în prima repriză a disputei cu CS Universitatea Craiova. Gabi Balint (58 de ani) nu i-a menajat pe elevii lui Andrei Cristea (36 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 21:02 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 21:26

Poli Iași a fost surclasată în prima repriză a disputei cu CS Universitatea Craiova. Gabi Balint (58 de ani) nu i-a menajat pe elevii lui Andrei Cristea (36 de ani). 

  • Toate detaliile din Poli Iași - CS Universitatea Craiova sunt AICI!

Poli Iași ocupă ultima poziție în Liga 1, iar perspectivele nu sunt deloc bune. Formația pregătită de la distanță de Andrei Cristea, pozitiv cu Covid-19, a fost dominată la toate aspectele în prima repriză a meciului cu CS Universitatea Craiova, încheiată 0-2. Gabi Balint a fost nemilos cu formația din Moldova. 

Poli Iași - CS Universitatea Craiova. Analiză tăioasă a lui Gabi Balint

„Poli Iași nu știu ce caută în prima ligă cu o așa atitudine. De joc nici nu mai vorbim. Jucătorii stau pe teren și se uită cum ceilalți pasează. Craiova a avut o circulație rapidă, nu știu dacă noul antrenor a trasat această sarcină. Mi-a plăcut Craiova, dar trebuie ținut cont că întâlnește o echipă de parcă ar fi joc-școală, cu o echipă de juniori, una de județ. 

Acum realizez și la FCSB (n.r. Poli a pierdut 1-3), etapa trecută. Iașiul are nevoie măcar de atitudine. Înțeleg, lipsesc jucători, dar nu se poate să te prezinți în halul ăsta”, a declarat Gabi Balint, la „Digisport Special”.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Poli Iași - CS Universitatea Craiova: 

EXCLUSIV Andrei Cristea dă prima lovitură la Poli Iași! A bătut palma cu un jucător de la Valenciennes

Craioveanu antrenor la Craiova? Ce a răspuns când a fost întrebat în direct la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tororosso
tororosso  •  03 Februarie 2021, 09:56

Oare Gabi nu vrea sau nu bănuiește de ce jucătorii stau pe teren și se uită cum ceilalți pasează ? Simplu , este miza meciului . Craiova să prindă cele 3 puncte . Cu un meci egal oltenii se duceau pe copcă astfel diferența dintre ea și cele din față era greu de egalat bașca depășită . Azi in societatea noastră doar banul primează in defavoare competivității și a bunului simț . Aseară ...circ de meci , azi vom asista la o altă mascaradă .

1763887750508605
Calin Francu  •  03 Februarie 2021, 06:25

Trebuiau să plătească accidentarea lui Kolici Cu fcsb nu au putut . Tot timpul cu fcsb joaca la sînge. Au ei combinatii cu alții gen Dinamo sau cum a fost acum cu Craiova. Un fotbal de mizerie plin de aranjamente.

id45
id45  •  02 Februarie 2021, 23:04

Raspunsul unui suporter este - Ce cauti tu la televizor ??? Nu zic de aroganta de capitala zic doar ca nu toti isi permit sa joace la pariuri . Apoi ... sa o luam romaneste ... Cati bani , sponsori ... se baga la echipele ce conduc fotbalul romanesc si de unde ??? Au fost cazuri cand anumite echipe ... de top ... trebuiau desfintate deoarece au incalcat anumite regulamente , conducatori condamnati penal si multe alte lucruri trecute cu vederea ! In tarile normale , statul recupereaza prejudiciul iar persoana respectiva ramane in *** gol / falit / ... la noi sunt bine mersi , scriu carti ... ! Asa , ca Gabi Balint ar trebui sa fii fair-play ... NU SA HOTARASTI TU DESTINUL UNEI ECHIPE !!! Rusine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează