FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CRAIOVA 0-3

Poli Iași - Craiova 0-3 » Oltenii scapă de criză în Copou! Clasamentul ACUM

Craiova a câștigat categoric în deplasarea din Copou, 3-0 cu Poli Iași, într-un meci din etapa #21.
Craiova a câștigat categoric în deplasarea din Copou, 3-0 cu Poli Iași, într-un meci din etapa #21.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 21:56 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 21:56

Craiova a câștigat categoric în deplasarea din Copou, 3-0 cu Poli Iași, într-un meci din etapa #21.

Programul rundei #21 din Liga 1

Craiova nu mai câștigase în Liga 1 din 14 decembrie 2020 (2-1 vs. UTA). De-atunci, juveții au bifat o înfrângere și 6 remize consecutive! Poli Iași rămâne ultima în campionat și după această partidă. Moldovenii au 5 înfrângeri în ultimele 5 etape! 

Oltenii au dominat categoric confruntarea. În afara celor 3 goluri, elevii pregătiți în această seară de interimarul Dragoș Bon au mai câteva ocazii uriașe, între care două bare semnate în prima repriză de fundașii laterali Bancu ('21) și Vătăjelu ('30)

Poli Iași - Craiova 0-3 » Oltenii ies din criză în Copou

  • '27: Craiova a deschis scorul prin Andrei Ivan. Atacantul a fructificat din fața porții goale centrarea primită de la Nicușor Bancu din partea stângă.
  • '35: Până la pauză, oltenii au mai marcat o dată. De la 16 metri, Nistor l-a învins pe portarul moldovenilor cu o execuție din cădere.
  • '57: Cîmpanu a făcut scor de forfait în Copou. Brănescu nu a putut interveni la șutul expediat de internaționalul U21 din interiorul careului.

Poli Iași - Craiova 0-3 » Meciul „secunzilor”

Andrei Cristea a fost numit antrenor la Poli, unde va continua și ca jucător. Atacantul în vârstă de 36 de ani nu a condus echipa la meciul cu Craiova, unde a fost prezent tot Adrian Kerezsy, cel care a stat pe bancă și la meciul cu FCSB, de pe Arena Națională. Cristea urmează să-și definitiveze staff-ul și după aceea se va apuca de treabă. La Craiova a stat pe bancă interimarul Dragoș Bon, unul dintre secunzii demisului Corneliu Papură.

Clasament Liga 1:

Poli Iași - Craiova 0-3

Poli Iași - Craiova: echipele de start

POLI IAȘI: Brănescu - Cană, Baxevanos, R. Popa, Bușu - Mihalache, Passaglia - Vanzo, Onea, Popadiuc - Zajmovic
REZERVE: Brînză, Zaharia, Mensah, Cabral, Alvarez, Gaitan, Moisa, Flores
ANTRENOR: Adrian Kereszy

CRAIOVA: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu, A. Ivan, Baiaram
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Papp, V. Constantin, Bic, Căpățînă, Tudorie, Mamut
ANTRENOR: Dragoș Bon

Stadion: „Emil Alexandrescu", Iași
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și Slabu Stelian (Braşov)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un nume neașteptat se autopropune la CS Universitatea Craiova: „Am o relație de prietenie cu Rotaru, mai devreme sau mai târziu o să antrenez acolo”

CS U Craiova renunță la un fotbalist, în timp ce rezerva de lux Mateiu are o clauză inedită

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (128)
dansy
dansy  •  03 Februarie 2021, 20:26
Postat de dakesis pe 02 Februarie 2021, 21:48

Barbut nu mai are niciun chef, se opreste inainte de a ajunge la minge, il doare in crampon. Campanu ala are 30 de kile ud, ce naiba mananca copiii astia?? Atata vreme cat astia cresc cu untura pe paine, nu avem cum sa facem fotbalisti din ei...

Cu Barb ut ai dreptate,dar ce ai cu Campanu? Copilul are doar 20 de ani si este un m are talent.Are nevoie sa joace cat mai mult.Are si dorinta de a juca in comparatie cu plafonatul de Barbut care la orice faza este cap de linie.

catalynn
catalynn  •  03 Februarie 2021, 07:44

Ce duhoare, ce poluare faci.ce.spune.becalista au lăsat tarziu in noapte cei d’oi loveri faci.ce.spune.becalisti, au dat peste cap senzorii de la stația de la Pasajul Obor ... S-au crezut iar pe mIRC! :-)))))

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  03 Februarie 2021, 06:51

GSP, daca s-ar respecta, ar trebui sa stearga si sa blocheze pe oricine care comenteaza, defapt discuta, in afara subiectului, sau devine vulgar. Ne facem de ras pe oriunde, inclusiv citind ziarele de sport, si toata lumea doarme bustean. De la Ioanitoaia o fi invatat Papura lectia somnului de voie, stiu si eu?

Vezi toate comentariile (128)
Comentează