FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Un nume neașteptat se autopropune la CS Universitatea Craiova: „Am o relație de prietenie cu Rotaru, mai devreme sau mai târziu o să antrenez acolo”

Mihai Rotaru, finanțator Craiova
Mihai Rotaru, finanțator Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 23:31 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 23:41

CS Universitatea Craiova a rămas fără antrenor principal după demiterea lui Corneliu Papură. În acest context, Daniel Pancu (43 de ani) spune că va ajunge să îi antreneze pe „juveți” în viitor.

În timp ce Craiova se află în căutare de antrenor, Daniel Pancu, demis de curând de la Poli Iași, se autopropune la vicecampioana României. Acesta spune că are o relație de prietenie cu Mihai Rotaru, dar că nu a luat legătura cu acesta în ultimele zile.

Daniel Pancu, despre o eventuală ofertă de la Craiova

„Cu Mihai Rotaru am vorbit ultima dată acum 2-3 săptămâni când l-am întrebat de Ivanov, care a ajuns între timp la FC Voluntari. Am o relație de prietenie și de respect cu Rotaru, probabil că într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat o să antrenez Craiova

În momentul de față nu știu absolut nimic, nu am mai discutat cu el de 2-3 săptămâni, când am vorbit prin mesaje. Craiova e un club mare pentru România, am auzit și eu despre condițiile de acolo, nu există comparație între Poli Iași și Craiova. Doar culorile, alb-albastru”, a declarat Pancu la TV Telekom Sport.

Ce antrenor caută Mihai Rotaru la Craiova

După „divorțul” de Papură, Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a anunțat ce antrenor dorește pentru a ataca titlul. „Căutăm un antrenor cu experiență, care să fi câștigat măcar un trofeu în carieră, să aibă măcar 2 ani la o echipă sau să fie regulat la echipele sale, măcar câte un an. Antrenor cu personalitate, comunicativ, cu disciplină, organizare și muncă multă”, a spus Rotaru la TV Telekom Sport.

Daniel Pancu nu se încadrează în profilul descris de Rotaru. Nu a cucerit vreun trofeu în carieră și în ultimul său job, la Poli Iași, a rezistat puțin peste 6 luni. La Rapid, în schimb, a antrenat un an și jumătate, dar nu a reușit să promoveze alături de giuleșteni în Liga 1, fiind demis. 

VIDEO. Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Mihai Rotaru a dezvăluit adevăratul motiv al demiterii lui Corneliu Papură: „Nu am schimbat niciodată antrenorul din cauza rezultatelor”

Mihai Rotaru rupe tăcerea după demiterea lui Papură și anunță noi transferuri: „Doi sunt din România”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  31 Ianuarie 2021, 11:20

"să fie regulat la echipele sale" - cum adică? La Poli, da.

antalmihai
antalmihai  •  31 Ianuarie 2021, 07:34

asta, pancu, se poate chema antrenor??? ce il recomanda? da... locul din clasament al iasului...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  31 Ianuarie 2021, 06:47

Acum cateva luni Pancu spunea singur ca nu are experienta pentru echipele cu pretentii iar acum, dupa ce a dus Iasul in groapa, s-a gandit, probabil, ca daca Papura mananca bani de geaba de la Craiova, el de ce nu ar putea? Oare, Rotaru realizeaza ce prabusire , din punct de vedere profesional si al respectului, a inregistrat>

Vezi toate comentariile (7)
Comentează