FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru a dezvăluit adevăratul motiv al demiterii lui Corneliu Papură: „Nu am schimbat niciodată antrenorul din cauza rezultatelor”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, admite că decizia demiterii lui Corneliu Papură a fost luată la presiunea fanilor.
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, admite că decizia demiterii lui Corneliu Papură a fost luată la presiunea fanilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 19:30 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 19:51

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, admite că decizia demiterii lui Corneliu Papură (47 de ani) a fost luată la presiunea fanilor. 

  • CS Universitatea Craiova joacă următorul meci marți, de la ora 20:00, în deplasare, cu Poli Iași. 

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi încetarea colaborării cu antrenorul Corneliu Papură, urmare a celor 6 rezultate de egalitate consecutive. Patronul Mihai Rotaru admite că decizia a fost luată, în principal, din cauza presiunii făcute de fanii din Peluza Nord. În ultimele săptămâni, aceștia l-au contestat vehement pe Papură. 

Mihai Rotaru, despre adevăratul motiv al demiterii lui Corneliu Papură

„La Craiova, doar împreună am reușit să obținem performanțe, o Cupă a României, un loc 2. Atmosfera era extrem de proastă, pe toate palierele. Nu e ușor când toată lumea se ceartă cu toată lumea. Dincolo de această animozitate, nici rezultatele nu au ajutat. Decizia era luată înainte de meciul cu FC Argeș. Nu am schimbat niciodată antrenorul din cauza rezultatelor”, a declarat Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Mihai Rotaru rupe tăcerea, după demiterea lui Papură! Când anunță viitorul antrenor: „Avem deja lista”

Emil Săndoi, întrebat în direct: „Dacă te sună Mihai Rotaru ce îi spui?” » Răspunsul antrenorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
301514097249041
Teodor Radu  •  30 Ianuarie 2021, 22:43

Răspuns perfect! La Craiova un antrenor care prin rezultate duce echipa în liga 2 nu e demis deoarece rezultatele nu reprezintă un criteriu pentru patron. Oare ce trebuie să facă dacă rezultate bune nu e obligat să aducă?

standart
standart  •  30 Ianuarie 2021, 20:47

Păcat! Era reprezentativ pentru csu:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează