FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Panait despre obiectivul impus de Copos: "Putem lua titlul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Antrenorul secund al Rapidului, Ciprian Panait, a declarat că formaţia giuleşteană ar mai avea nevoie de doi sau trei jucători pentru a-şi completa actualul lot şi consideră că obiectivul impus de patronul George Copos, câştigarea titlului în Liga I, este realizabil.

"Atât eu, cât şi domnul Manea suntem foarte mulţumiţi de jucătorii pe care îi aveam în acest moment la dispoziţie. Probabil vor mai veni doi sau trei nume noi, mai mult pentru a ne întări numeric. Am încheiat turul la trei puncte de primul loc şi avem toate motivele să sperăm că vom fi una din pretendentele la câştigarea campionatului.

Lupta pentru titlu va fi extrem de dură şi trebuie să avem constanţă în rezultate. Am încredere că domnul Manea, prin experienţa sa, va găsi cele mai insiprate soluţii pentru jocul echipei", a spus fostul secund din mandatul portughezului Jose Peseiro.

Panait, care a pregătit în trecut şi echipa a doua a Rapidului, mai spus că este nerăbdător să îşi reia munca alături de fotbaliştii grupării giuleştene: "Ştiam încă de la finalul turului că îmi va fi greu fără fotbal şi fără emoţiile dinaintea şi din timpul meciurilor.

Deja îmi lipsesc antrenamentele şi abia aştept să îmi reîncep munca alături de băieţi. Indiferent de ce se va întâmpla la club în 2010, eu sunt pregătit pentru orice. Mai ştiu că viaţa de antrenor este, uneori, scurtă şi voi încerca să-mi fac cât mai bine meseria din postura de secund".

La finalul turului de campionat din Liga I, Rapid ocupă locul 5 în clasament la trei puncte distanţă de prima poziţie, pe care o împart CFR Cluj, Steaua şi Unirea Urziceni.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
 •  29 Decembrie 2009, 14:26

S-a dat fotbalul rapidist cu fundul in sus.Unde am ajuns,DOAMNE,ca toti intrusii,neavenitii,profitorii,sa faca legea la RAPID.Dar stim,totul ni se trage de la Copos,asa ca ai grija UTECIST-ule,suntem cu ochii pe tine.SCAPA DE OPORTUNISTI,SMECHERI SI VELEITARI,altfel va fi de rau(pt tine si bine pt RAPID).ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează