FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Pancu, replică acidă pentru Andrei Cristea, cel care i-a luat locul la Poli Iași: „Îi dau câteva lecții în direct”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 08:01 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 09:49

Poli Iași a fost eliminată, marți, de Petrolul în optimile Cupei României, scor 0-3. La finalul partidei, Daniel Pancu, fostul tehnician al moldovenilor, a taxat declarațiile înlocuitorului său în Copou, Andrei Cristea, cel care s-a plâns că echipa stă prost fizic. 

Andrei Cristea (36 de ani) a trimis „săgeți” în direcția fostului antrenor, acuzând că echipa are probleme fizice, iar Daniel Pancu i-a replicat imediat fostului său elev și nu l-a menajat deloc.

Daniel Pancu: „Poli Iași e o echipă tristă și debusolată”

Echipa e tristă! Dar a arătat determinare în destule momente. E o echipă debusolată, care nu are o cale de urmat. E o glumă tristă dacă a spus lucrul acesta (n.r. despre Andrei Cristea). E uşor de verificat, nu doar pe InStat. Suntem la acelaşi nivel sau poate puţin mai sus sau mai jos decât adversarii pe care i-am întâlnit.

Dacă el a spus lucrul acesta, atunci face o greșeală mare, imensă! Să dea vina pe condiția fizică a echipei... Îi urez baftă, dar să nu uite niciodată că sunt mulţi jucători noi, care au nevoie de tonus, de integrare. Ar trebui să ştie că factorul principal la care trebuie lucrat e cel mental. Astea sunt câteva lecţii pe care i le dau acum în direct. Are un lot mult mai bun decât în turul de campionat. 

Întrebaţi-l datorită cărui motiv a marcat şapte goluri în acest sezon. Hai să nu căutam vină prin spate! Întrebaţi-l pe Cristea de ce a marcat şapte goluri în acest sezon, de ce se plângea că sunt antrenamentele prea tari”, a spus Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

6 eșecuriși două egaluri are Poli Iași în 2021. De la plecarea lui Pancu, alb-albaștrii au pierdut în Liga 1, 1-3 cu FCSB, 0-3 cu Craiova, și au remizat cu Sepsi, 3-3.

 VIDEO Daniel Pancu: „Cea mai mare problemă a tinerilor jucători este educația”

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

Daniel Pancu explică un moment delicat de la Poli Iași: „Am început să înjur încontinuu, era o stare de frustrare maximă”

Știm primele două echipe calificate în „sferturile” Cupei României! Surpriză la Ploiești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  11 Februarie 2021, 10:25
Postat de Niculae Petre pe 10 Februarie 2021, 10:38

IN AFARA FAPTULUI CA ESTI TARE IN GURA ,IN REST CA ANTRENOR ESTI ZERO BARAT.PE RAPID L-AI DISTRUS ,LA FEL AI FACUT SI CU IASUL ASA CA CIOCUL MIC.

Și după ce a plecat el lua bătaie de la 3-0 în colo. Depinde în ***. Ce antrenezi, nu poți sa pui niște vaci sa ii pui sa joace fotbal, și depinde și cât de concentrați sunt jucători. Nu vedeți ca și de afară aducem *** mai mari ca în țară, ce poți sa le ceri la antrenori. Nu antrenorul face o echipa mare, și un patron. De ex viitorul la început cu jucători proprii, băteau, au luat campionatul. Bineînțeles cu ajutor, dar l-au luat. Și acuma unde este viitorul. La subsol pentru ca nu mai are resurse. Cum ridica unul capul ei îl vând. Aici este marea problema, dacă-l vinzi aduci alți buni ca el? Sau facem ca la Craiova aducem 10 care nu fac cât 1. Deci în concluzie ar trebui sa taci, fotbalul nu se mănâncă cu pâinecu lingura, și se face o strategie. Degeaba îl aduci pe Rednic, pancu sau sulea ca tot prost joaca echipa. La Iași se aduc doar antrenori, jucători care sunt praf rezista și își ia salariu, asa este și la rapid. Pana nu va trece la un patron, tot în mizerie se va zbate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

629690994563561
Sutiman Ilie  •  11 Februarie 2021, 10:17
Postat de Bebe Negoescu pe 10 Februarie 2021, 11:24

NU ȘTIU SĂ FI AVUT MARI PERFORMANTE PANCU CĂ ANTRENOR, NU E MAI PUTIN ADEVĂRAT, NICI CA JUCĂTOR NU A FOST LA CEL MAI RIDICAT NIVEL, IAR CĂ ANTRENOR NU ARE EXPERIENTA PREA MARE, AȘA CĂ NU PREA ARE CE LECȚII SĂ DEA EL

Și faci performante la Iași? Pai nu are ca nu este dus la o echipa mai buna. Uită-te la Craiova l-ai băgat pe Papură unul foarte prost. Și totuși, mai a făcut și el niște egaluri, cam multe dar a făcut. Acuma te întreb, ce dracu putea sa dacă acolo? Eu cred ca maxim pana la play out nu vor mai câștiga 2 meciuri, frate sunt foarte proști dacă ii bate una din divizia a 2-a cu 3-0. Ca este pancu, ca este Cristea la fel de proști sunt. Au avut antrenor bun, dar și-au bătut joc de el, el putea sa-o mențină în liga 1-a

186804816189040
Bebe Negoescu  •  10 Februarie 2021, 11:24

NU ȘTIU SĂ FI AVUT MARI PERFORMANTE PANCU CĂ ANTRENOR, NU E MAI PUTIN ADEVĂRAT, NICI CA JUCĂTOR NU A FOST LA CEL MAI RIDICAT NIVEL, IAR CĂ ANTRENOR NU ARE EXPERIENTA PREA MARE, AȘA CĂ NU PREA ARE CE LECȚII SĂ DEA EL

Vezi toate comentariile (7)
Comentează