FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Daniel Pancu explică un moment delicat de la Poli Iași: „Am început să înjur încontinuu, era o stare de frustrare maximă”

Daniel Pancu (43 de ani)
Daniel Pancu (43 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 09:39 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 13:19

Daniel Pancu (43 de ani), un personaj emblematic din istoria Rapidului și fost antrenor la Politehnica Iași, a fost invitatul de miercuri dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live.

Daniel Pancu a rememorat momentul când Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Poli Iași din runda #9 a Ligii 1, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54, chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1. Nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară, iar arbitrul Horia Mladinovici a fost obligat să fluiere finalul partidei.

Daniel Pancu: „Am început să înjur încontinuu, jucătorii erau neplătiți, era o stare de frustrare maximă”

„În momentul în care a căzut nocturna la meciul cu Viitorul, am început să înjur încontinuu pe toată lumea, mai ales că jucătorii erau neplătiți, era o stare de frustrare maximă. Nu este ușor să îi capacitezi în acele condiții pentru a juca la victorie. Am revenit după o repriză slabă, am întors rezultatul în 10 minute, îți cade lumina și pierzi cu 3-0. Am înjurat și Primăria, mai ales că acele 3 puncte ar fi contat extrem de mult în situația de față.

Eu nu știu ce s-a întâmplat cu nocturna. Am văzut cu o zi înainte la antrenament că nu funcționează un stâlp, iar a doua zi nu se mai aprindea. A fost o eroare. Ar fi trebuit să funcționeze trei stâlpi și cred că se putea juca meciul până la final. Nu știu cum ar fi fost soarta mea dacă am fi câștigat acel meci” a declarat Daniel Pancu la GSP Live.

Andrei Cristea, înlocuitorul lui Daniel Pancu la Poli Iași

Andrei Cristea a fost numit antrenor la Poli Iași, unde va continua și ca jucător. Atacantul în vârstă de 36 de ani nu a condus echipa la meciul cu Craiova, scor 0-3, unde a fost prezent tot Adrian Kerezsy, cel care a stat pe bancă și la meciul cu FCSB, de pe Arena Națională. Cristea urmează să-și definitiveze staff-ul și după aceea se va apuca de treabă.

VIDEO. Daniel Pancu a rememorat meciul pierdut la ”masa verde” din cauza nocturnei: „Am înjurat încontinuu”

Citește și alte știri din Liga 1:

Daniel Pancu, incendiar: „Cristea mi-a dat de înțeles tot timpul altceva. Au terminat-o cu mine!” + ce spune despre preluarea Craiovei

FCSB, pusă în gardă înainte de derby: „Dinamo a mai reușit asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
mosierul
mosierul  •  03 Februarie 2021, 14:18
Postat de forza_csms pe 03 Februarie 2021, 12:14

Da, a facut prapad. A promovat Rapid din 3 in 2, si i-a lasat la 1 pct de promovare. Iar la Iasi se vede ce petarde a avut. Daca nu stii in ce conditii a lucrat, mai bine taci.

...atunci să meargă la Barcelona unde are jucători de meleoane, desteptule...!!! ...chiar m-aș bucura să vina și la Craiova...

forza_csms
forza_csms  •  03 Februarie 2021, 12:14
Postat de mosierul pe 03 Februarie 2021, 09:54

...Pancu ăsta, e de puțin timp antrenor dar pe unde s-au dus, a făcut prăpăd !!!

Da, a facut prapad. A promovat Rapid din 3 in 2, si i-a lasat la 1 pct de promovare. Iar la Iasi se vede ce petarde a avut. Daca nu stii in ce conditii a lucrat, mai bine taci.

soad
soad  •  03 Februarie 2021, 10:30

nu stiu cum is uni, dar reusesc sa plece doar cu scandal

Vezi toate comentariile (5)
Comentează