FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CS U CRAIOVA 0-1

Pandurii rămîne în zona retrogradării » Edi Iordănescu: "Este greu să joci cu sabia deasupra capului"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 23:03

Pandurii a fost învinsă pe teren propriu de CS U Craiova, 0-1, iar Edi Iordănescu, antrenorul gazdelor a comentat meciul şi situaţia echipei.

"Astăzi s-au întîlnit două echipe aflate la poli opuşi. S-a văzut că cei de la CS U sînt în fruntea clasamentului, nu au mai pierdut de multe etape şi nu au presiunea care este pusă pe noi.

I-am studiat pe cei de la CS U şi ştiam că sînt jucători periculoşi, care joacă în viteză şi că va fi un meci greu.

Noi am greşit mult şi nu am fost suficient de eficace, mai ales în gura porţii. Am vrut să jucăm la victorie şi să controlăm meciul. După ce am primit gol ştiam că vom pierde organizarea defensivă după schimbările făcute, dar mi-am asumat această decizie.

Trebuia să începem bine acest retur pentru a ne îndepărta de zona retrogradării. Este greu să joci cu sabia deasupra capului şi să fie presiunea aceasta. Chiar dacă avem jucători buni şi de calitate, mai avem de lucrat.  Eric este bun, dar nu se află în condiţia de a juca mai mult de 20-25 de minute", a spus Iordănescu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  24 Februarie 2015, 01:24

saracu` e baiat cu bun simt , dar nu prea are el treaba cu antrenoratul. presedinte de imagine , purtator de cuvant astea sunt atributiile care i se pot da

Vezi toate comentariile (1)
Comentează